Zaboravite ONOG Sašu Ćurčića!

Nekadašnji reprezentativac i as Partizana uverava da je ostavio za sobom turbulentan period života.

Fudbal 04.02.2019 | 14:00
Zaboravite ONOG Sašu Ćurčića!
"Onaj" Saša "Đani" Čurčić (46) nema veze sa ovim "sadašnjim", koji će od februara postati član stručnog štaba superligaša Dinamo Vranja.

Nekadašnji ofanzivac Partizana i nekoliko premijerligaških klubova uverava da je tako u intervjuu za "Sportski žurnal", u kojem je najavio skori povratak u Srbiju iz Engleske.

"Molio bih da ne pričamo o mojoj prošlosti. Zaboravite Sašu Ćurčića iz tog vremena, sada sam novi čovek. Trener koji želi da radi od jutra do mraka. Verujem u rad, tome sam posvećen nekoliko godina unazad u Kristal palasu", rekao je popularni "Đani", koji je posle turbulentne igračke karijere učestvovao u nekoliko rijaliti programa.

Poslednjih godina, on je trener u omladinskim školama engleskih klubova.

"Sa obavezama u Kristal palasu završiću 9. februara i odmah krenuću put Srbije. Već 13. februara stupiću na dužnost trenera, a dan posle je moj rođendan. Ali bez velikog slavlja, meni je rad na prvom mestu", izjavio je Ćurčić i još jednom nagovestio veliku promenu u svom karakteru.

Uostalom, svi još pamte njegovu čuvenu poruku "anglomanijskoj Srbiji" pred jedan derbi.

"Fudbal mi je, shvatio sam, sve u životu. Ništa mi nije teško da radim, koliko god nekom čudno zvučalo", objašnjava "Đani".

On iz Engleske poručuje i da je u svakodnevnom kontaktu sa prvim čovekom Dinama, Draganom "Reckom" Antićem i da je optimista pred nastavak borbe za opstanak.

"Imaće u plej-autu da se igra i igra. Predaje nema, uz maksimalno angažovanje svih uz klubu i malo sportske sreće, verujem da će Dinamo da izbori opstanak".

Do dolaska u Vranje, Ćurčić će završiti svoju epizodu u Palasu.

"Engleske akademije fudbala nemaju ligu, dakle ne igraju za bodove. Klinci uče sve što bi trebalo u mlađim kategorijama da znaju i naravno igraju utakmice. Trenirao sam uzrast do 14 i do 17 godina, pobeđivali smo Čelsi, Totenhem, Arsenal, Liverpul, oba Mančestera...", kaže budući član Dinama, motivisan za još jedan početak.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar