Три лица ухапшена због дроге

Тужилаштво и МУП Кантона Сарајево објавили су заједничко саопштење за јавност у вези са великом запљеном дроге.

Босна и Херцеговина 30.01.2019 | 14:16
Три лица ухапшена због дроге
Проводећи планску акцију кодног назива "Седло“, припадници Сектора криминалистичке полиције Управе полиције МУП- КС, уз асистенцију Обавјештајно-безбједносне агенције БиХ, а под надзором Тужилаштва КС, зауставили су аутомобил марке “Ренаулт Кангоо” на наплатном мјесту Тарчин општина Хаџићи, у којем су пронашли више од 100 килограма опојне дроге највјероватније сканка.

Приликом претреса, поред дроге, у аутомобилу је пронађен новац у различитим валутама, мобилни телефони и други предмети који могу послужити у даљњем кривичном поступку.

Слободе су лишене три особе, међу њима возач аутомобила Ренаулт” Кангоо” иницијала А.Г., потом, сувозач иницијала В.Ј. и возач аутомобила марке “Поло” загребачких регистарских ознака који је био у пратњи.

Након криминалистичке обраде у МУП-у КС, осумњичени за кривично дјело неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога, биће предати у надлежност Тужилаштва КС на даљње поступање.

(Клиx)
(Фото: Независне)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бања лука

30.01.2019 14:42

Дрогу запалити а криминалце на робију. Али то се изгледа тако неради. Мало се чува па даље у продају. Криминалци се притворе мало па на слободу. Ујо вук магарца!

ОДГОВОРИТЕ