Tri lica uhapšena zbog droge

Tužilaštvo i MUP Kantona Sarajevo objavili su zajedničko saopštenje za javnost u vezi sa velikom zapljenom droge.

Bosna i Hercegovina 30.01.2019 | 14:16
Tri lica uhapšena zbog droge
Provodeći plansku akciju kodnog naziva "Sedlo“, pripadnici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP- KS, uz asistenciju Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH, a pod nadzorom Tužilaštva KS, zaustavili su automobil marke “Renault Kangoo” na naplatnom mjestu Tarčin opština Hadžići, u kojem su pronašli više od 100 kilograma opojne droge najvjerovatnije skanka.

Prilikom pretresa, pored droge, u automobilu je pronađen novac u različitim valutama, mobilni telefoni i drugi predmeti koji mogu poslužiti u daljnjem krivičnom postupku.

Slobode su lišene tri osobe, među njima vozač automobila Renault” Kangoo” inicijala A.G., potom, suvozač inicijala V.J. i vozač automobila marke “Polo” zagrebačkih registarskih oznaka koji je bio u pratnji.

Nakon kriminalističke obrade u MUP-u KS, osumnjičeni za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biće predati u nadležnost Tužilaštva KS na daljnje postupanje.

(Klix)
(Foto: Nezavisne)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Banja luka

30.01.2019 14:42

Drogu zapaliti a kriminalce na robiju. Ali to se izgleda tako neradi. Malo se čuva pa dalje u prodaju. Kriminalci se pritvore malo pa na slobodu. Ujo vuk magarca!

ODGOVORITE