Богдановић и Дончић у истом тиму на Ол-стару!

Богдан Богдановић ће и ове сезоне наступити у мечу "Звезда у успону" на НБА Ол-стар викенду.  Српски и словеначки репрезентативац наступаће у Шарлоту на утакмици "Звезда у успону".

Кошарка 30.01.2019 | 19:15
Богдановић и Дончић у истом тиму на Ол-стару!
Богдановић ће да брани прошлогодишњи титулу најкориснијег играча међу кошаркашима који играју прву и другу НБА сезону.

Србин ће да предводи Тим света у којој ће највећа звезда бити тренутно најбољи руки лиге Лука Дончић, а ту су још први пик Деандре Ејтон те најбољи руки прошле сезоне Бен Симонс.

Богдановић и Дончић само под једним условом можда неће заиграти у истом тиму. Постоји, наиме, шанса да тренери изаберу Словенца међу резерве главног Ол-стар меча јер се налази у ужој конкуренцији.

Тим света чине још Лаури Марканен, Џеди Осман, Џош Окоги, Родионс Курукс, Шај Гилџус-Александер и О Џи Ануноби.

За тим САД играће Џерет Ален, Марвин Бегли ИИИ, Лонзо Бол, Џон Колинс, Диерон Фокс, Џерен Џексон Млађи, Кајл Кузма, Донован Мичел, Џејсон Тејтум и Тре Јанг.

Меч "Звезда у успону" на програму је првог дана Ол-стар викенда који се одржава у Шарлоту 15-17. фебруара.

Тренери ће изабрати по седам резерви у обе конференције у ноћи између 31. јануара и 1. фебруара, не смеју да гласају за играче из својих екипа, а морају да изаберу најмање двојицу спољних и тројицу високих играча.



Богдан Богдановић ће заиграти ове сезоне на Ол-стару НБА лиге.

На спектаклу, који ће се одржати у Шарлоту 15. фебруара, наступаће на мечу "Звезда у успону", као и прошле године, када је био најкориснији играч меча (МВП).

Богдановић ће играти за Тим света, заједно са Луком Дончићем, кошаркашем Даласа, који је већ у првој сезони скренуо пажњу јавности одличним партијама.

Осим њих у екипи света наступаће и Деандре Ејтон (Финикс), Лаури Марканен (Чикаго), Чеди Осман (Кливленд), Бен Симонс (Филаделфија), Ог Ануноби (Торонто), Шаи Гилџеус-Александер (ЛА Клиперс), Родионс Курукс (Бруклин), Џош Окоги (Далас).

За тим САД наступаће Џерет Ален (Бруклин), Марвин Бегли (Сакраменто), Лонзо Бол (ЛА Лејкерс), Џон Колинс (Атланта), Деарон Фокс (Сакраменто), Џарен Џексон млађи (Мемфис), Кајл Кузма (ЛА Лејкерс), Донован Мичел (Јута), Џејсон Тејтум (Бостон), Тре Јанг (Атланта).

Екипу света водиће Дирк Новицки, док ће "тренер" америчког тима бити Кајри Ирвинг.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар