Bogdanović i Dončić u istom timu na Ol-staru!

Bogdan Bogdanović će i ove sezone nastupiti u meču "Zvezda u usponu" na NBA Ol-star vikendu.  Srpski i slovenački reprezentativac nastupaće u Šarlotu na utakmici "Zvezda u usponu".

Košarka 30.01.2019 | 19:15
Bogdanović i Dončić u istom timu na Ol-staru!
Bogdanović će da brani prošlogodišnji titulu najkorisnijeg igrača među košarkašima koji igraju prvu i drugu NBA sezonu.

Srbin će da predvodi Tim sveta u kojoj će najveća zvezda biti trenutno najbolji ruki lige Luka Dončić, a tu su još prvi pik Deandre Ejton te najbolji ruki prošle sezone Ben Simons.

Bogdanović i Dončić samo pod jednim uslovom možda neće zaigrati u istom timu. Postoji, naime, šansa da treneri izaberu Slovenca među rezerve glavnog Ol-star meča jer se nalazi u užoj konkurenciji.

Tim sveta čine još Lauri Markanen, Džedi Osman, Džoš Okogi, Rodions Kuruks, Šaj Gildžus-Aleksander i O Dži Anunobi.

Za tim SAD igraće Džeret Alen, Marvin Begli III, Lonzo Bol, Džon Kolins, Dieron Foks, Džeren Džekson Mlađi, Kajl Kuzma, Donovan Mičel, Džejson Tejtum i Tre Jang.

Meč "Zvezda u usponu" na programu je prvog dana Ol-star vikenda koji se održava u Šarlotu 15-17. februara.

Treneri će izabrati po sedam rezervi u obe konferencije u noći između 31. januara i 1. februara, ne smeju da glasaju za igrače iz svojih ekipa, a moraju da izaberu najmanje dvojicu spoljnih i trojicu visokih igrača.



Bogdan Bogdanović će zaigrati ove sezone na Ol-staru NBA lige.

Na spektaklu, koji će se održati u Šarlotu 15. februara, nastupaće na meču "Zvezda u usponu", kao i prošle godine, kada je bio najkorisniji igrač meča (MVP).

Bogdanović će igrati za Tim sveta, zajedno sa Lukom Dončićem, košarkašem Dalasa, koji je već u prvoj sezoni skrenuo pažnju javnosti odličnim partijama.

Osim njih u ekipi sveta nastupaće i Deandre Ejton (Finiks), Lauri Markanen (Čikago), Čedi Osman (Klivlend), Ben Simons (Filadelfija), Og Anunobi (Toronto), Šai Gildžeus-Aleksander (LA Klipers), Rodions Kuruks (Bruklin), Džoš Okogi (Dalas).

Za tim SAD nastupaće Džeret Alen (Bruklin), Marvin Begli (Sakramento), Lonzo Bol (LA Lejkers), Džon Kolins (Atlanta), Dearon Foks (Sakramento), Džaren Džekson mlađi (Memfis), Kajl Kuzma (LA Lejkers), Donovan Mičel (Juta), Džejson Tejtum (Boston), Tre Jang (Atlanta).

Ekipu sveta vodiće Dirk Novicki, dok će "trener" američkog tima biti Kajri Irving.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar