Пијаца, али права!

Барса дала 25. 000. 000 за Динамовог Олма, Реал дигао за 1. 000. 000! На Максимиру трљају руке!

Фудбал 30.01.2019 | 09:45
Пијаца, али права!
Често га користимо, тај израз “пијаца”, кад говоримо о прелазном року, али обично преговори ипак не изгледају баш тако… Пијачарски. Међутим, кад нешто заиста желе и господа скину беле рукавице и почну да се туку за своје. Па нам тако француски Екип доноси занимљиву анегдоту са фудбалске пијаце тврдњом да су Барселона и Реал почели да се надгорњавају око Динамовог Данија Олма.

Млади репрезентативац Шпаније је већ неко време један од најтраженијих младих фудбалера Европе, писало се да би Милан био спреман да за његове услуге плати 20.000.000 евра – са све бонусима – да је и Валенсија  заинтересована, али су сви морали да се склоне у страну кад су се шпански гигант укључили у трку.

На Максимиру наравно трљају руке знајући да ће укупна сума тако премашити и најоптимистичније прогнозе, а прилично амбициозно су Модри крајОлмовог имена ставили цену од 25.000.000 евра.

Кад оно – ево је Барса! Екип јавља да је преко посредника већ послала миг ка Загребу, спремна је да плати. И одмах одговор из Мадрида. Реал је наводно повисио улог понудивши Динаму 26.000.000 за Олма, 1.000.000 више него Барса.

Тек је почело, видећемо на шта ће да изађе. Још раније се шушкало да и Манчестер Сити и Бајерн из сенке прате ситуацију. Пеп Гвардиола је наводно слао и скауте на меч Динама са Спартаком из тркаве у Лиги Европе. Ту је и Олимпик из Марсеља са Антонијем Зубизаретом, зна он Олма још док је као дечак био полазник Барсине Ла Масије. Тада није добио шансу у Барселони па је као 16-годишњак отишао у Загреб… И није се покајао.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар