Pijaca, ali prava!

Barsa dala 25. 000. 000 za Dinamovog Olma, Real digao za 1. 000. 000! Na Maksimiru trljaju ruke!

Fudbal 30.01.2019 | 09:45
Pijaca, ali prava!
Često ga koristimo, taj izraz “pijaca”, kad govorimo o prelaznom roku, ali obično pregovori ipak ne izgledaju baš tako… Pijačarski. Međutim, kad nešto zaista žele i gospoda skinu bele rukavice i počnu da se tuku za svoje. Pa nam tako francuski Ekip donosi zanimljivu anegdotu sa fudbalske pijace tvrdnjom da su Barselona i Real počeli da se nadgornjavaju oko Dinamovog Danija Olma.

Mladi reprezentativac Španije je već neko vreme jedan od najtraženijih mladih fudbalera Evrope, pisalo se da bi Milan bio spreman da za njegove usluge plati 20.000.000 evra – sa sve bonusima – da je i Valensija  zainteresovana, ali su svi morali da se sklone u stranu kad su se španski gigant uključili u trku.

Na Maksimiru naravno trljaju ruke znajući da će ukupna suma tako premašiti i najoptimističnije prognoze, a prilično ambiciozno su Modri krajOlmovog imena stavili cenu od 25.000.000 evra.

Kad ono – evo je Barsa! Ekip javlja da je preko posrednika već poslala mig ka Zagrebu, spremna je da plati. I odmah odgovor iz Madrida. Real je navodno povisio ulog ponudivši Dinamu 26.000.000 za Olma, 1.000.000 više nego Barsa.

Tek je počelo, videćemo na šta će da izađe. Još ranije se šuškalo da i Mančester Siti i Bajern iz senke prate situaciju. Pep Gvardiola je navodno slao i skaute na meč Dinama sa Spartakom iz trkave u Ligi Evrope. Tu je i Olimpik iz Marselja sa Antonijem Zubizaretom, zna on Olma još dok je kao dečak bio polaznik Barsine La Masije. Tada nije dobio šansu u Barseloni pa je kao 16-godišnjak otišao u Zagreb… I nije se pokajao.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar