Алвеш – ИН, Миранда ОУТ?!

Интер мења штопере.

Фудбал 30.01.2019 | 08:45
Алвеш – ИН, Миранда ОУТ?!
Интер има пуне руке посла у финишу прелазног рока. Преговара о одласцима Перишића, Кандреве и Врсаљка, као и о доласку Јаника Фереире Караска, а сада је отворио форнт и око штоперске рокаде.

Италијанки медији јављају да би Миранду у финишу зимске пијаце могао да напусти Интер, а да на његово место дође Бруно Алвеш. Дакле, искусан штопер да замени усксног.

Миранда је већ неко време незадовољан статусом у Интеру, тертманом код Спалетија и оклевањем клуба да му понуди нови уговор. Бразилац је изразио жељу да напусти Интер када је добио позив Фламенга из домовине, али Рубронегри нису могли да испуне Интерове услове. Међутим, сада се јавио Монако којем су појачања хитно потребна у борби за опстанак. Већ сада се може закључити да су промашили са искуснимНалдом који је добио два црвена картона у четири утакмице и окренули су се Миранди. Интер тражи 5.000.000 евра за искусног Бразилца. Уз услов да обезбеди замену…

А замена би требало да буде Бруно Алвеш из Парме. Преговори са руководством Парме су већ почели око услова под којима би искусни Португалац задужио опрему Неразура. А они нису једноставни јер Парма не жели да изгуби команданта одбране. Интеру су понуђени и Домагој Вида из Бешикташа и Роландо из Марсеља, али је директор Марота одбио те опције јер сматра да поменута двојица нису оно што је потребноСпалетију. Постоји још једна опција ако Интер не успе да доведе Алвеша. То је Ђан Марко Ферари из Сасуола.

Све зависи од Миранде и Монака…

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар