Alveš – IN, Miranda OUT?!

Inter menja štopere.

Fudbal 30.01.2019 | 08:45
Alveš – IN, Miranda OUT?!
Inter ima pune ruke posla u finišu prelaznog roka. Pregovara o odlascima Perišića, Kandreve i Vrsaljka, kao i o dolasku Janika Fereire Karaska, a sada je otvorio fornt i oko štoperske rokade.

Italijanki mediji javljaju da bi Mirandu u finišu zimske pijace mogao da napusti Inter, a da na njegovo mesto dođe Bruno Alveš. Dakle, iskusan štoper da zameni usksnog.

Miranda je već neko vreme nezadovoljan statusom u Interu, tertmanom kod Spaletija i oklevanjem kluba da mu ponudi novi ugovor. Brazilac je izrazio želju da napusti Inter kada je dobio poziv Flamenga iz domovine, ali Rubronegri nisu mogli da ispune Interove uslove. Međutim, sada se javio Monako kojem su pojačanja hitno potrebna u borbi za opstanak. Već sada se može zaključiti da su promašili sa iskusnimNaldom koji je dobio dva crvena kartona u četiri utakmice i okrenuli su se Mirandi. Inter traži 5.000.000 evra za iskusnog Brazilca. Uz uslov da obezbedi zamenu…

A zamena bi trebalo da bude Bruno Alveš iz Parme. Pregovori sa rukovodstvom Parme su već počeli oko uslova pod kojima bi iskusni Portugalac zadužio opremu Nerazura. A oni nisu jednostavni jer Parma ne želi da izgubi komandanta odbrane. Interu su ponuđeni i Domagoj Vida iz Bešiktaša i Rolando iz Marselja, ali je direktor Marota odbio te opcije jer smatra da pomenuta dvojica nisu ono što je potrebnoSpaletiju. Postoji još jedna opcija ako Inter ne uspe da dovede Alveša. To je Đan Marko Ferari iz Sasuola.

Sve zavisi od Mirande i Monaka…

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar