Видео: Ноле и на аеродрому показао величину!

Новак Ђоковић одушевио је током двонедељног наступа на Аустралијан опену, а своју величину је потврдио на одласку из Мелбурна.

Тенис 29.01.2019 | 16:15
Видео: Ноле и на аеродрому показао величину!
Иако је две недеље водио битке за историјску седму титулу на овом Гренд слему, па цео дан након финала провео на обавезним фото-сесијама и спонзорским догађајима.

Видно исцрпљен Ђоковић је увече стигао на аеродром, где би се очекивало да тражи мало приватности и простора, али чим су га опколили обожаваоци, Новак је показао зашто је велики шампион.

Ђоковић је свима посветио пажњу, фотографисао се, потписивао аутограме, смешкао, ћак и ћаскао и одговарао на њихова питања.

Тако смо сазнали да са собом није понео трофеј Аустралијан опена, који ће му накнадно бити послат кући, а иако живи у Монаку, он је још раније открио да све трофеје држи у Београду.

Новак ће након спектакуларног наступа у Мелбурну да одмара више од месец дана, следећи турнир у његовом распореду је први Мастерс сезоне у Индијан Велсу (7-17. март).



Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јоја

29.01.2019 16:16

Господин цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

29.01.2019 16:49

Ноле вјерује у бога и само настави зив и здрав бијо са својом породицом руси бар ти пред собом све препреке цасно поздрав

ОДГОВОРИТЕ