Video: Nole i na aerodromu pokazao veličinu!

Novak Đoković oduševio je tokom dvonedeljnog nastupa na Australijan openu, a svoju veličinu je potvrdio na odlasku iz Melburna.

Tenis 29.01.2019 | 16:15
Video: Nole i na aerodromu pokazao veličinu!
Iako je dve nedelje vodio bitke za istorijsku sedmu titulu na ovom Grend slemu, pa ceo dan nakon finala proveo na obaveznim foto-sesijama i sponzorskim događajima.

Vidno iscrpljen Đoković je uveče stigao na aerodrom, gde bi se očekivalo da traži malo privatnosti i prostora, ali čim su ga opkolili obožavaoci, Novak je pokazao zašto je veliki šampion.

Đoković je svima posvetio pažnju, fotografisao se, potpisivao autograme, smeškao, ćak i ćaskao i odgovarao na njihova pitanja.

Tako smo saznali da sa sobom nije poneo trofej Australijan opena, koji će mu naknadno biti poslat kući, a iako živi u Monaku, on je još ranije otkrio da sve trofeje drži u Beogradu.

Novak će nakon spektakularnog nastupa u Melburnu da odmara više od mesec dana, sledeći turnir u njegovom rasporedu je prvi Masters sezone u Indijan Velsu (7-17. mart).



Izvor: B92

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Joja

29.01.2019 16:16

Gospodin covjek.

ODGOVORITE
Name

Dule

29.01.2019 16:49

Nole vjeruje u boga i samo nastavi ziv i zdrav bijo sa svojom porodicom rusi bar ti pred sobom sve prepreke casno pozdrav

ODGOVORITE