Моника и Клинтон имали секс у WЦ-у

Љубавница Била Клинтона, Моника Левински, решила је да проговори о њиховој фаталној секс афери.

Забава 29.01.2019 | 09:04
Моника и Клинтон имали секс у WЦ-у
У есеју који је крајем прошле године објавио часопис Ванитy Фаир, Моника Левински (45) написала је како би се, у случају да је икад сретне лицем у лице, извинила Хилари Клинтон (71) због афере коју је својевремено имала с њеним супругом Билом Клинтоном (72), бившим предсједником Сједињених Америчких Држава.

- Моје прве јавно изговорене речи након скандала, из интервјуа који сам дала Барбари Влтерс 3. маја 1999, биле су директно извињење Биловој ћерци Челси и госпођи Клинтон. Да икад сретнем Хилари, поново бих јој рекла колико ми је искрено жао због свега... Не очекујем њихов опроштај, али желим да знају колико се лоше осјећам због свега лошега што су доживјеле због мене - написала је Левински, а пренео је НБЦ Неwс.

Осим у есеју у Ванитy Фаиру, Моника је о секс скандалу проговорила и у документарном серијалу ''Тхе Цлинтон Аффаир'', у којему је изнијела досад непознате детаље о односу с Билом Клинтоном.

Левински се, између осталог, присјетила како јој је бивши предсједник поклонио иглу за шешир и књигу "Влати траве" аутора Волта Витмана.

- Таква интимна књига не даје се олако и било коме... Поменути поклон увјерио ме је да између нас збиља има нечега, иако сам се до тад двоумила, мислила сам како сам можда све само умислила... Кренули смо према купатилу, он ми је давао комплименте, ја сам узвраћала и постајали смо све интимнији... У једном тренутку питала сам га да ли жели да настави - рекао је да жели, иако је у свим нашим претходним сусретима одустајао кад бисмо дошли до те критичне тачке - овако је Моника описала секс с Клинтоном у купатилу Овалне собе.

Како је рекла, плаву хаљину с мрљама од сперме Левински је касније истог дана носила на једној вечери, али трагове односа примијетила је тек неколико дана послије, кад је хаљину поновно испробавала пред пријатељицом, која ју је и наговорила да је сачува.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар