Јелена ставила тачку на скандал

Јелена Карлеуша, Душко Тошић и Огњен Врањеш данима су главна вест у медијима због порно афере и експлицитних фотографија које су процуриле на интернет.  

Забава 28.01.2019 | 12:14
Јелена ставила тачку на скандал
Карлеуша од избијања скандала не комуницира са медијима, а сада је на својим профилима друштвеним мрежама објавила коначно саопштење.

"Све наводне изјаве у медијима од стране Јелене Карлеуше, Душка Тошића или чланова њихове породице, апсолутна су измишљотина. Сви наводи у медијима, а тичу се пара Карлеуша-Тошић, део су новинарског нагађања. Јелена је дубоко погођена и повређана суровим медијским линчом, кршењем њених људских права, права на истину и фер плеј борбу. Због тога, до даљњег, неће комуницирати са медијима. Хвала свима на разумевању", пише у саопштењу ПР службе.



Подсетимо, вест о разводу Јелене Карлеуше и Душка Тошића одјекнула је на Божић. Разлог биле су поруке које је певачица наводно разменила с Душковим колегом фудбалером, па јој је он због тога запленио телефон. Пар је ово брзо демантовао, и не слутећи какав ће пакао тек да уследи.



(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

2

28.01.2019 11:24

бице то опет све у реду

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

28.01.2019 13:21

Бице све уреду до новог скандала , Карлеуса це да покрене нови скандал кад она буде хтела.