Хесе - да ли је ово посљедња шанса за спас?!

Близу је трансфера.

Фудбал 28.01.2019 | 11:45
Хесе - да ли је ово посљедња шанса за спас?!
Када су многи од њега дигли руке, Бетис је ускочио у причу са жељом да му помогне. Хесеу Родригезу се нуди можда и последња шанса да оживи каријеру која се суновратила од преласка у Пари Сен Жермен.

Контроверзни шпански нападач се налази на корак од позајмице у Бетис који се до сада показао као добра средина за рехабилитације многих посрнулих каријера. Шпански медији јављају да су преговори одмакли и да је Бетис изабрао Хесеа као нападача којег јури већ данима. После одласка Тонија Санабрије у Ђенову, нападач им је хитно потребан и решили су да се коцкају са Хесеом. Помињали су се Никола Калинићиз Ателтика и Лукас Аларио из Леверкузена, али то нису реалне мете за Бетис и одлучили су да ризикују са Хесеом.

Шпанац је тренутно члан Пари Сен Жермена, али тамо нико не рачуна на њега. Недавно је у куп утакмици ушао у игру у 91. минуту што су му били први минути на терену после чак 10 месеци. ПСЖ га је у претходне две сезоне слао на позајмице у Лас Палмас и Стоук али је и тамо разочарао па су једва чекали да га се реше.

Хесе је дошао у ПСЖ из Реала Мадрида пре две и по године за 25.000.000 евра и годишњу палту од скоро 6.000.000 евра са уговором до лета 2021. године. Али је отписан из тима после само шест месеци због понашања и тада су почеле позајмице. Ове сезоне чак није ни лиценциран за ПСЖ у првенству и Лиги шампиона. У међувремену је у центру пажње био због јавних сукоба и препуцавања са бившом девојком за чије избацивање из ријалити програма је платио 5.000 евра. Иако има тек 25 година, за многе је он бивши фудбалер којем нема помоћи...

Али, има још две и по године уговора са Свецима. Уз огромну плату коју не могу да покрију чак и они који би хтели да ризикују са њим.

Ипак, изгледа да је Бетис нашао неке решење и склопио договор са Пари Сен Жерменом који ће покривати већи део плате. Последње информације гласе да је у претходна три месеца унајмио приватног нутриционисту и кондиционог тренера како би се вратио у форму. За шта га је чак похвалио и Томах Тухел па га је наградио са тих неколико минута у куп утакмици.

У Бетису верују да могу да га изведу на прави пут и да ће им бити од користи. Очекује се да позајмица буде реализована у наредним данима, ако Хесе не промени мишљење.

Некада је био један од највећих талената Реал Мадрида, Карло Анћелоти га је обожавао, користио га џокера и предвиђао му сјајну будућност... А онда је Хесе отишао у ПСЖ и суновратио каријеру. Ово је једна од последњих - ако не и последња шанса - да опет игра озбиљан фудбал.

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар