Hese - da li je ovo posljednja šansa za spas?!

Blizu je transfera.

Fudbal 28.01.2019 | 11:45
Hese - da li je ovo posljednja šansa za spas?!
Kada su mnogi od njega digli ruke, Betis je uskočio u priču sa željom da mu pomogne. Heseu Rodrigezu se nudi možda i poslednja šansa da oživi karijeru koja se sunovratila od prelaska u Pari Sen Žermen.

Kontroverzni španski napadač se nalazi na korak od pozajmice u Betis koji se do sada pokazao kao dobra sredina za rehabilitacije mnogih posrnulih karijera. Španski mediji javljaju da su pregovori odmakli i da je Betis izabrao Hesea kao napadača kojeg juri već danima. Posle odlaska Tonija Sanabrije u Đenovu, napadač im je hitno potreban i rešili su da se kockaju sa Heseom. Pominjali su se Nikola Kalinićiz Ateltika i Lukas Alario iz Leverkuzena, ali to nisu realne mete za Betis i odlučili su da rizikuju sa Heseom.

Španac je trenutno član Pari Sen Žermena, ali tamo niko ne računa na njega. Nedavno je u kup utakmici ušao u igru u 91. minutu što su mu bili prvi minuti na terenu posle čak 10 meseci. PSŽ ga je u prethodne dve sezone slao na pozajmice u Las Palmas i Stouk ali je i tamo razočarao pa su jedva čekali da ga se reše.

Hese je došao u PSŽ iz Reala Madrida pre dve i po godine za 25.000.000 evra i godišnju paltu od skoro 6.000.000 evra sa ugovorom do leta 2021. godine. Ali je otpisan iz tima posle samo šest meseci zbog ponašanja i tada su počele pozajmice. Ove sezone čak nije ni licenciran za PSŽ u prvenstvu i Ligi šampiona. U međuvremenu je u centru pažnje bio zbog javnih sukoba i prepucavanja sa bivšom devojkom za čije izbacivanje iz rijaliti programa je platio 5.000 evra. Iako ima tek 25 godina, za mnoge je on bivši fudbaler kojem nema pomoći...

Ali, ima još dve i po godine ugovora sa Svecima. Uz ogromnu platu koju ne mogu da pokriju čak i oni koji bi hteli da rizikuju sa njim.

Ipak, izgleda da je Betis našao neke rešenje i sklopio dogovor sa Pari Sen Žermenom koji će pokrivati veći deo plate. Poslednje informacije glase da je u prethodna tri meseca unajmio privatnog nutricionistu i kondicionog trenera kako bi se vratio u formu. Za šta ga je čak pohvalio i Tomah Tuhel pa ga je nagradio sa tih nekoliko minuta u kup utakmici.

U Betisu veruju da mogu da ga izvedu na pravi put i da će im biti od koristi. Očekuje se da pozajmica bude realizovana u narednim danima, ako Hese ne promeni mišljenje.

Nekada je bio jedan od najvećih talenata Real Madrida, Karlo Anćeloti ga je obožavao, koristio ga džokera i predviđao mu sjajnu budućnost... A onda je Hese otišao u PSŽ i sunovratio karijeru. Ovo je jedna od poslednjih - ako ne i poslednja šansa - da opet igra ozbiljan fudbal.

Izvor: mozzartsport

FOTO: reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar