Неприхватљиво преуређење БиХ

Вечерас од пола 8 у Дневнику 2 БН ТВ гледајте:

Република Српска 27.01.2019 | 17:13
Неприхватљиво преуређење БиХ
Ђоковић освојио седму титулу у Мелбурну, великом побједом над Надалом од 3:0.

Иницијатива о укидању имена Републике Српске неће успјети. Желим добре односе са Бошњацима јер ћемо морати да живимо заједно, поручио Вучић за БН ТВ.

За Српску је неприхватљиво преуређење БиХ које заговара Хрватски народни сабор, поручио Говедарица.

Исељавање грађана из БиХ попримило размјере епидемије, упозоравају демографи.

Требиње: Обиљежено 26 година од убиства Срђана Алексића.



БН ТВ

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ДА

27.01.2019 16:22

Наравно, немојте слуцајно да би ста мијењали нити преуредили. Нека нас у овом гету у својим торовима, док цивилизовани свијет граби напријед у свему, нама је вазније како це нам се звати који тор, ко це висе профитирати тргујуци гласовима убогиг,,бираца,, формирање коалиција, пропадање привреде, успон кеиминала итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дора.

27.01.2019 20:39

Хрвати нека врати Србима отете Територије Српске Крајине, Па онда нека причају о Босни.

Name

Софроније

27.01.2019 16:48

Наравно да ће име Републике Српске остати, али не зато што то каже г-дин Вучић, већ захваљујући прије свега Дејтонском споразуму и Уставу БиХ. Иницијатива СДА је само политичка игра којом се жели скренути пажња са брпјних проблема у Федерацији БиХ, као и у БиХ у цјелини.Сличну тактику има и СНСД када су у питању одређени проблеми у Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

27.01.2019 17:58

Данас је Савиндан. Свети Сава је творац наше цркве и државе. Његове мошти су Турци спалили на Врачару у Београду. Не заборавимо, сад је на челу, православног српског народа са лијеве стране Дрине налази монструм који је изјавио да је Свети Сава уствари ПОГУБЉЕН. Срамота нас треба бити пред Светим Савом и пред Богом што смо као народ себи дозволили да нас води бездушни невјерник, безбожник и човјекомрзац. Опрости нам Боже, не знамо шта радимо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

27.01.2019 18:12

Ма да, боље нисмо ни заслузили него да нас даве којекакви ентитети и кантони који нам бајаги стите интересе. И док се свијет уједињује и брисе границе, ми их стварамо. Каснимо једно 200 година за цивилизацијом...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.01.2019 18:26

Али зато режим отима као у доба Инквизиције.

Name

Догодине у Призрену!

27.01.2019 18:37

Ко дозволи да се неко други назива Бошњаком и тиме својата Босну као искључиво своју тај је издао сопствени идентитет. Све то на крају као и иницијатива преуређења Босне има за циљ да скрене пажњу са горућих проблема. Њемачке марионете у хнсу, сда и снсд све покушавају да се не прекине одлив мозгова у бабилон(њемачку). ако желимо бољи живот морамо сами себи помоћи. Правда за Давида! Доле диктатура! Живјела Република Српска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.01.2019 19:02

Гдје су Срби зивили до 92 ? Јел им било тада боље или горе? Је су били ентитети, кантони И дистрикт? Овдје само ухљеби профитирају од записавања торова.

ОДГОВОРИТЕ