Neprihvatljivo preuređenje BiH

Večeras od pola 8 u Dnevniku 2 BN TV gledajte:

Republika Srpska 27.01.2019 | 17:13
Neprihvatljivo preuređenje BiH
Đoković osvojio sedmu titulu u Melburnu, velikom pobjedom nad Nadalom od 3:0.

Inicijativa o ukidanju imena Republike Srpske neće uspjeti. Želim dobre odnose sa Bošnjacima jer ćemo morati da živimo zajedno, poručio Vučić za BN TV.

Za Srpsku je neprihvatljivo preuređenje BiH koje zagovara Hrvatski narodni sabor, poručio Govedarica.

Iseljavanje građana iz BiH poprimilo razmjere epidemije, upozoravaju demografi.

Trebinje: Obilježeno 26 godina od ubistva Srđana Aleksića.



BN TV

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

DA

27.01.2019 16:22

Naravno, nemojte slucajno da bi sta mijenjali niti preuredili. Neka nas u ovom getu u svojim torovima, dok civilizovani svijet grabi naprijed u svemu, nama je vaznije kako ce nam se zvati koji tor, ko ce vise profitirati trgujuci glasovima ubogig,,biraca,, formiranje koalicija, propadanje privrede, uspon keiminala itd.

ODGOVORITE
Name

Dora.

27.01.2019 20:39

Hrvati neka vrati Srbima otete Teritorije Srpske Krajine, Pa onda neka pričaju o Bosni.

Name

Sofronije

27.01.2019 16:48

Naravno da će ime Republike Srpske ostati, ali ne zato što to kaže g-din Vučić, već zahvaljujući prije svega Dejtonskom sporazumu i Ustavu BiH. Inicijativa SDA je samo politička igra kojom se želi skrenuti pažnja sa brpjnih problema u Federaciji BiH, kao i u BiH u cjelini.Sličnu taktiku ima i SNSD kada su u pitanju određeni problemi u Srpskoj.

ODGOVORITE
Name

Skeptik

27.01.2019 17:58

Danas je Savindan. Sveti Sava je tvorac naše crkve i države. Njegove mošti su Turci spalili na Vračaru u Beogradu. Ne zaboravimo, sad je na čelu, pravoslavnog srpskog naroda sa lijeve strane Drine nalazi monstrum koji je izjavio da je Sveti Sava ustvari POGUBLJEN. Sramota nas treba biti pred Svetim Savom i pred Bogom što smo kao narod sebi dozvolili da nas vodi bezdušni nevjernik, bezbožnik i čovjekomrzac. Oprosti nam Bože, ne znamo šta radimo...

ODGOVORITE
Name

Petar

27.01.2019 18:12

Ma da, bolje nismo ni zasluzili nego da nas dave kojekakvi entiteti i kantoni koji nam bajagi stite interese. I dok se svijet ujedinjuje i brise granice, mi ih stvaramo. Kasnimo jedno 200 godina za civilizacijom...

ODGOVORITE
Name

Re

27.01.2019 18:26

Ali zato režim otima kao u doba Inkvizicije.

Name

Догодине у Призрену!

27.01.2019 18:37

Ко дозволи да се неко други назива Бошњаком и тиме својата Босну као искључиво своју тај је издао сопствени идентитет. Све то на крају као и иницијатива преуређења Босне има за циљ да скрене пажњу са горућих проблема. Њемачке марионете у хнсу, сда и снсд све покушавају да се не прекине одлив мозгова у бабилон(њемачку). ако желимо бољи живот морамо сами себи помоћи. Правда за Давида! Доле диктатура! Живјела Република Српска!

ODGOVORITE
Name

Re

27.01.2019 19:02

Gdje su Srbi zivili do 92 ? Jel im bilo tada bolje ili gore? Je su bili entiteti, kantoni I distrikt? Ovdje samo uhljebi profitiraju od zapisavanja torova.

ODGOVORITE