Рабио добио обећање од Покетина...!

Већа минутажа, важнија улога и плата од 7. 500. 000 евра! Страховита жртва Певаца, с обзиром на то какву структуру плата има клуб.

Фудбал 28.01.2019 | 13:00
Рабио добио обећање од Покетина...!
Трансфер сага Адријена Рабиоа готово свакодневно добија нове облике. Од готово извесног трансфера у Барселону дошло се до тога да су у редовима каталонског великана утихнули, а да се француски везиста „уплашио“ бомбастичног трансфера Френкија де Јонга, што је довело до тога да Рабио поново буде ни на небу, ни на земљи.

У међувремену је ускочио Тотенхем, спреман да плати 23.000.000 евра, али је истина да је клуб из Северног Лондона јутрос доставио прву званичну понуду на 21.000.000 европских новчаница.

Из Француске са више места стижу занимљиви детаљи о могућем трансферу Пари Сен Жерменовог везисте у Премијер лигу. Маурисио Покетино је обавио директне разговоре са Рабиоом, како би му детаљно објаснио структуру целог Тотенхемовог пројекта и где би његово место било. Како се може чути, Покетино је Рабиоу обећао место у стартних једанаест, важну улогу у постави, али и плату од чак 7.500.000 евра! Узимајући у обзир структуру плата у Тотенхему, клуб је очигледно спреман на огромну жртву како би привукао младог везисту.

То би суштински значило да би Рабио стао раме уз раме са Хјонг Мин Соном, који такође зарађује око 7.500.000 евра годишње, а једини плаћенији био би Хари Кејн са готово 12.000.000 евра. Рабиоби поред страшне плате добио и бонус за потпис у висини од 5.000.000 евра.

Са платом од око 145.000 евра седмично, Тотенхем би испунио Адријенову, али и жељу његове мајке Вероник да на месечном нивоу зарађује око 600.000 евра.

Међутим, и поред свих уверења и јасних порука, Рабио и даље оклева! У једну руку желео би да се пресели у Лондон, али није сигуран да ли је баш Тотенхем клуб за њега. Он се, наводно, највише нада позиву Ливерпула.

Рабио је последњих дана добио и позиве својих бивших саиграча из ПСЖ – Сержа Оријеа и Лукаса Моуре. Обојица су му рекли само најлепше ствари о Тотенхему и надају се да ће успети да га убеде да дође у Северни Лондон.

С друге стране, ПСЖ се нада да би Рабиоа могао да прода до 31. јануара, како би се до краја зимског прелазног рока обезбедио новац за још једно појачање у вези – вероватно Идрисе Геја.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар