Rabio dobio obećanje od Poketina...!

Veća minutaža, važnija uloga i plata od 7. 500. 000 evra! Strahovita žrtva Pevaca, s obzirom na to kakvu strukturu plata ima klub.

Fudbal 28.01.2019 | 13:00
Rabio dobio obećanje od Poketina...!
Transfer saga Adrijena Rabioa gotovo svakodnevno dobija nove oblike. Od gotovo izvesnog transfera u Barselonu došlo se do toga da su u redovima katalonskog velikana utihnuli, a da se francuski vezista „uplašio“ bombastičnog transfera Frenkija de Jonga, što je dovelo do toga da Rabio ponovo bude ni na nebu, ni na zemlji.

U međuvremenu je uskočio Totenhem, spreman da plati 23.000.000 evra, ali je istina da je klub iz Severnog Londona jutros dostavio prvu zvaničnu ponudu na 21.000.000 evropskih novčanica.

Iz Francuske sa više mesta stižu zanimljivi detalji o mogućem transferu Pari Sen Žermenovog veziste u Premijer ligu. Maurisio Poketino je obavio direktne razgovore sa Rabioom, kako bi mu detaljno objasnio strukturu celog Totenhemovog projekta i gde bi njegovo mesto bilo. Kako se može čuti, Poketino je Rabiou obećao mesto u startnih jedanaest, važnu ulogu u postavi, ali i platu od čak 7.500.000 evra! Uzimajući u obzir strukturu plata u Totenhemu, klub je očigledno spreman na ogromnu žrtvu kako bi privukao mladog vezistu.

To bi suštinski značilo da bi Rabio stao rame uz rame sa Hjong Min Sonom, koji takođe zarađuje oko 7.500.000 evra godišnje, a jedini plaćeniji bio bi Hari Kejn sa gotovo 12.000.000 evra. Rabiobi pored strašne plate dobio i bonus za potpis u visini od 5.000.000 evra.

Sa platom od oko 145.000 evra sedmično, Totenhem bi ispunio Adrijenovu, ali i želju njegove majke Veronik da na mesečnom nivou zarađuje oko 600.000 evra.

Međutim, i pored svih uverenja i jasnih poruka, Rabio i dalje okleva! U jednu ruku želeo bi da se preseli u London, ali nije siguran da li je baš Totenhem klub za njega. On se, navodno, najviše nada pozivu Liverpula.

Rabio je poslednjih dana dobio i pozive svojih bivših saigrača iz PSŽ – Serža Orijea i Lukasa Moure. Obojica su mu rekli samo najlepše stvari o Totenhemu i nadaju se da će uspeti da ga ubede da dođe u Severni London.

S druge strane, PSŽ se nada da bi Rabioa mogao da proda do 31. januara, kako bi se do kraja zimskog prelaznog roka obezbedio novac za još jedno pojačanje u vezi – verovatno Idrise Geja.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar