Директор Јувеа заборавио биљешке, тамо пише Сергеј!

Италијански лист "Тиемпо" преноси невероватну причу из једног хотела у Милану. . .  Најчуднија прича са Чизме: Паратићи у ресторану заборавио папир са листом жеља, на њој СМС, Заниоло, Тонали и Кјеза! У Торину се подигла огромна прашина!

Фудбал 28.01.2019 | 20:00
Директор Јувеа заборавио биљешке, тамо пише Сергеј!
Шампион Италије Јувентус и даље је заинтересован за српског фудбалера из Лација Сергеја Милинковић-Савића, упркос томе што није поновио одличне партије из прошле сезоне.

Италијански лист "Тиемпо" преноси невероватну причу из једног хотела у Милану, где је директор Јувентуса Фабио Паратићи заборавио белешке на којима пишу планови клуба око трансфера и са Милинковић-Савићем као могућим појачањем.

Поред српског репрезентативца као мете означени су везисти Николо Заниоло (Рома), Сандро Тонали (Бреша), Доминик Шобошлаи (Салцбург), као и крилни нападач Федерико Кијеза (Фиорентина).

Папир на коме су била имена потенцијалних појачања поцепан је на пола, али је на једном делу уочљиво да је Сергеј замена за вероватни одлазак Миралема Пјанића на крају сезоне.

Милинковић-Савић се цело прошло лето доводио у везу са преласком у редове торинског гиганта, али Римљани су инсистирали на цени од 150 милиона евра, што нису желели да плате ни Манчестер Јунајтед, Челси, Реал Мадрид, Милан...

Сада је ситуација другачија јер српски репрезентативац не игра на тако високом нивоу и зато му је цена пала, али без обзира на то Јувентус, чак и по одласку спортског директора Дјузепеа Мароте у Интер, га види као велико појачање.

Много смо чудних прича могли да прочитамо у италијанској шпампи ових година, доста лудих прича, али ова коју је лансирао торински Ил Темпо спада у ред најневероватнијих!

Други торински лист лансирао је вест са вињетом „ексклузивно“ у којој се тврди да је стигао у посед листе жеља Јувентусовог директора Фабија Паратићија који је, замислите то – заборавио после вечере у еминентном локалном ресторану познатог хотела Брера! Тамо је обедовао и саставио списак о којем бруји цела Италија.

Папир је, како је и објављено на сајту, био исцепан са намером да се уклоне његови трагови, али га је оставио на столу по одласку са вечере. Темпо се брани тврдњом да је до списка од којег се леди крв у жилама дошао од једног читаоца који је успео да састави пазл и затим се одмах јавио редакцији.

Прво име на листи жеља је – Сергеј Милинковић Савић! Његово име је записано одмах испод имена и презимена Миралема Пјанића, што је многе подстакло да отворе нове спекулације о одласку репрезентативца Босне и Херцеговине, те да ће СМС бити његова директна замена наредног лета.

Није тајна да Јувентус већ две године озбиљно посматра Сергеја, чак се неколико пута говорило о томе да је Клаудио Лотито одбио позамашну понуду Старе даме, али очигледно италијански шампион није одустао од идеје да Србина доведе на Алијанц стадион. Истина, уз Сергејево име није стајала цена...

Поред СМС на листи жеља нашли су се још и Фјорентинин драгуљ Федерико Кјеза, поред чијег имена стоји и етикета са 50.000.000 евра, затим ново италијанско чудо Сандро Тонали, надимка нови Пирло, процењен на 20.000.000 евра, те Ромин мајстор Николо Заниоло, чија је вредност процењена на 40.000.000 евра и млади Ђеновин штопер Кристијан Ромеро, који је од долака из Белграна летос за само 2.000.000 евра потпуно експлодирао. Паратићи је његову садашњу цену поставио на 20.000.000 евра. Кјеза је такође на Јувентусовом радару последњих година, а како стално подиже свој ниво игре у Фјорентини, подигао је интересовање највећих клубова на максимум. Између осталих и Интера. 

За Тоналија се последњих дана писало да Рома води трку за његов потпис. Брешин власник Масимо Ћелино за ново италијанско чудо тражи 30.000.000 евра, док је Рома фаворит у овом тренутку јер нуди 28.000.000 евра. Кад смо код Вучице, Заниоло је потпуно експлодирао откако је стигао на Олимпико и претворио се у бруталан посао Роме, која је младог везисту добила у склопу продаје Раџе Најнголана Интеру. Зато у Роми ужурбано раде да са Заниолом продуже уговор и тако растерају конкуренцију. Ромеро (20) је ове сезоне привукао велику пажњу и за само шест месеци цена му је скочила чак десет пута! 

Гледајући комплетну листу, под претпоставком да је она тачна, Јувентус планира да иде Бајерновим стопама и свој тим гради хранећи се директно из конкуренције! У Торину се подигла озбиљна прашина, Стара дама би за лето могла да нам приреди страховит поход на трансфер пијаци! 

Понављамо, ако се испостави да је ово заиста Паратићијев списак. 

Извор: мондо.рс/Тањуг/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар