Одбили смо понуду Јунајтеда за Блекија!

Фјорентина потврдила! У Фиренци знају да имају велико благо.

Фудбал 27.01.2019 | 18:45
Одбили смо понуду Јунајтеда за Блекија!
Причало се о Бајерну и Јувентусу, Атлетико је наводно нудио 40.000.000 евра, али је Никола Миленковић месецима био тиха патња Манчестер Јунајтеда. Уосталом, бивши менаџер Плаваца Жозе Мурињо уживо је гледао издања популарног Блекија неколико пута, али на крају није успео да сломи управу Фјорентине да прода  суперталентованог српског штопера.

Преговори су вођени месецима током летњег прелазног рока. Међутим, на Артемију Франкију нису желели да се одрекну „златне коке“ клуба који су за, италијанске услове, платили 5.000.000 евра. Очигледно је да је то био одличан потез, пошто је Блеки наставио да расте као квасац.

Тренутно је један од најтраженијих штопера на Старом континенту. О понуди Манчестер Јунајтеда причао је за Газето Дело Спорт спортски директор Виоле Панталео Корвино.

„Одбили смо сјајне понуде за неколико играча. Симеона је желео Марсељ, док смо за Николу Миленковића одбили понуду Јунајтеда“, кратко је рекао Коривно.

Италијани не наводе колико новца су били спремни Ђаволи да дају за Блекија. Али узимајући у обзир да га је на Олд Трафорду желео Жозе Мурињо јасно је да би се Миленковић сврстао у категорију најскупљих штопера света.

Питање је да ли интересовање Јунајтеда, после именовања Оле Гунара Солскјера, и даље постоји, али јасно је да Фјорентина има благо у својим редовима. Посебно што је на Артемију Франкију Блекипоказао да може да буде од користи и као десни бек.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар