Odbili smo ponudu Junajteda za Blekija!

Fjorentina potvrdila! U Firenci znaju da imaju veliko blago.

Fudbal 27.01.2019 | 18:45
Odbili smo ponudu Junajteda za Blekija!
Pričalo se o Bajernu i Juventusu, Atletiko je navodno nudio 40.000.000 evra, ali je Nikola Milenković mesecima bio tiha patnja Mančester Junajteda. Uostalom, bivši menadžer Plavaca Žoze Murinjo uživo je gledao izdanja popularnog Blekija nekoliko puta, ali na kraju nije uspeo da slomi upravu Fjorentine da proda  supertalentovanog srpskog štopera.

Pregovori su vođeni mesecima tokom letnjeg prelaznog roka. Međutim, na Artemiju Frankiju nisu želeli da se odreknu „zlatne koke“ kluba koji su za, italijanske uslove, platili 5.000.000 evra. Očigledno je da je to bio odličan potez, pošto je Bleki nastavio da raste kao kvasac.

Trenutno je jedan od najtraženijih štopera na Starom kontinentu. O ponudi Mančester Junajteda pričao je za Gazeto Delo Sport sportski direktor Viole Pantaleo Korvino.

„Odbili smo sjajne ponude za nekoliko igrača. Simeona je želeo Marselj, dok smo za Nikolu Milenkovića odbili ponudu Junajteda“, kratko je rekao Korivno.

Italijani ne navode koliko novca su bili spremni Đavoli da daju za Blekija. Ali uzimajući u obzir da ga je na Old Trafordu želeo Žoze Murinjo jasno je da bi se Milenković svrstao u kategoriju najskupljih štopera sveta.

Pitanje je da li interesovanje Junajteda, posle imenovanja Ole Gunara Solskjera, i dalje postoji, ali jasno je da Fjorentina ima blago u svojim redovima. Posebno što je na Artemiju Frankiju Blekipokazao da može da bude od koristi i kao desni bek.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar