Тилеманс чека позив из Премијер лиге!

На Кинг Пауеру спремно 22. 500. 000 евра! Белгијски везиста би могао да оде из Монака.

Фудбал 27.01.2019 | 08:45
Тилеманс чека позив из Премијер лиге!
Свестан је Клод Пуел да Адријен Силва не може да одговори изазовима Премијер лиге и да је за наставак сезоне и те како потребно да се ојача само срце везног реда како се не би догодио суноврат и пад у доњи дом острвске елите.

Због тога су се на Кинг Пауер стадиону озбиљно ангажовали око тога да ове зиме Пуелуобезбеде значајно појачање, а то би могао да буде - Јури Тилеманс! Белгијски везиста, тренутно члан Монака тема је озбиљних разговора у директорским круговима некадашњег шампиона Енглеске и, према сазнањима новинара Дејли Мејла Доминика Кинга, први фаворит да у смирај прелазног рока промени клупске боје. Иако су у Лестеру свесни да тај посао неће бити нимало лак, поготово сада када се Леонардо Жардим вратио на стадиону Луј ИИ, за овај трансфер спремно је око 22.500.000 евра, што би требало да буде довољно да се одобровољи дављеник из Лиге 1. 

Тилеманс је један од најредовнијих играча у мрачној сезони Монака. Одиграо је 29 утакмица, постигао пет голова и уписао једну асистенцију. Његов квалитет лежи у томе што може да буде и дефанзивни и офанзивни везиста, по потреби, класичан „Боx то Боx“ везиста који зна да дрибла, али и обично игра додавања по земљи.

Некадашњи играч Андерлехта је пре два лета стигао у Монако у склопу трансфера вредног 26.200.000 евра. Својевремено је био на радару најбогатијих клубова широм Европе. Са Белгијом је на Мундијалу у Русији узео треће место. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар