Tilemans čeka poziv iz Premijer lige!

Na King Paueru spremno 22. 500. 000 evra! Belgijski vezista bi mogao da ode iz Monaka.

Fudbal 27.01.2019 | 08:45
Tilemans čeka poziv iz Premijer lige!
Svestan je Klod Puel da Adrijen Silva ne može da odgovori izazovima Premijer lige i da je za nastavak sezone i te kako potrebno da se ojača samo srce veznog reda kako se ne bi dogodio sunovrat i pad u donji dom ostrvske elite.

Zbog toga su se na King Pauer stadionu ozbiljno angažovali oko toga da ove zime Pueluobezbede značajno pojačanje, a to bi mogao da bude - Juri Tilemans! Belgijski vezista, trenutno član Monaka tema je ozbiljnih razgovora u direktorskim krugovima nekadašnjeg šampiona Engleske i, prema saznanjima novinara Dejli Mejla Dominika Kinga, prvi favorit da u smiraj prelaznog roka promeni klupske boje. Iako su u Lesteru svesni da taj posao neće biti nimalo lak, pogotovo sada kada se Leonardo Žardim vratio na stadionu Luj II, za ovaj transfer spremno je oko 22.500.000 evra, što bi trebalo da bude dovoljno da se odobrovolji davljenik iz Lige 1. 

Tilemans je jedan od najredovnijih igrača u mračnoj sezoni Monaka. Odigrao je 29 utakmica, postigao pet golova i upisao jednu asistenciju. Njegov kvalitet leži u tome što može da bude i defanzivni i ofanzivni vezista, po potrebi, klasičan „Box to Box“ vezista koji zna da dribla, ali i obično igra dodavanja po zemlji.

Nekadašnji igrač Anderlehta je pre dva leta stigao u Monako u sklopu transfera vrednog 26.200.000 evra. Svojevremeno je bio na radaru najbogatijih klubova širom Evrope. Sa Belgijom je na Mundijalu u Rusiji uzeo treće mesto. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar