Паредес није довољан, ПСЖ хоће још!

Енрике би да се искупи с Аланом, Геј реалнији! Пари Сен Жермен тражи још једно појачање у везном реду пред крај прелазног рока, контакти с Наполијем нису пропали, иако се писало другачије.

Фудбал 28.01.2019 | 23:38
Паредес није довољан, ПСЖ хоће још!
Трансфер Леандра Паредеса из Зенита у послу вредном 47.000.000 евра практично је завршена ствар и само се чека фотографија са шалом или дресом новог клуба. Упркос томе што је ПСЖ прешао дозвољене лимите од 35.000.000 евра за трансфере ове зиме, у Паризу не спуштају ногу са папучице за гас.

Томас Тухел је одахнуо, али Антеро Енрике није. Спортски директор Пари Сен Жермена озбиљно је изрибан код клупских главешина због тога што му је Барселона из руку отела већ договореног Френкија де Јонга, због чега се нада да би у последњих седам дана зимске пијаце клубу могао да обезбеди још један велики потпис. 

Екип тврди да је француска јавност збуњена због овакве одлуке Антера Енрикеа, али то је наводно његов покушај да се искупи због велике грешке, поготово јер се сада све гласније прича о томе да ПСЖ жели Арсена Венгера за генералног директора, што значи да би француски тренерски ас могао да постане надређени португалском спортском раднику. 

Упркос тврдњама италијанских медија да је контакт са Наполијем пропао, ПСЖ и даље у орбити држи Алана! 

Бразилац је и даље велика жеља Светаца, чак и поред тога што клубови не могу да се договоре око обештећења. Наполи и даље не одустаје од минимум 100.000.000 евра обештећења, док је ПСЖ досад нудио највише 80.000.000 евра, уз бонусе. Спортски сектор Пари Сен Жермена жели баш Алана, који је претходних дана начелно договорио плату од 32.000.000 евра за четири године, мада је у овом тренутку много реалнија опција Идриса Геј.

Ни ту ПСЖ не успева да нађе заједнички језик са Евертоном. На Гудисону упорно одбијају да продају Геја, иако је сенегалски репрезентативац јасно ставио клубу до знања да жели да оде. Евертон тражи бар 35.000.000 евра, док ПСЖ нуди око десет милиона мање. Наводно, ПСЖ и са Гејем има усмени договор око плате и уговора на четири и по године.

Узимајући у обзир да је ПСЖ под посебном присмотром Дисциплинске комисије УЕФА због хода по ивици жилета и потенцијалног кршења правилника финансијског фер-плеја, на Парку принчева сигурно неће ићи главом кроз зид.

Прво ће морати да продају неког, како би се створили услови за куповину. Да ли ће то бити Адријен Рабио, за кога је Тотенхем спремио 23.000.000 евра, неко други или комбинација та два, видећемо.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар