Рабио се “уплашио” Де Јонга, мама Вероника заћутала!

Тотенхем ускочио са 23. 000. 000! Да ли ће Барса ипак остати без 23-годишњег везисте?

Фудбал 28.01.2019 | 22:00
Рабио се “уплашио” Де Јонга, мама Вероника заћутала!
Чинило се да је све завршено, упркос жестоком противљењу Пари Сен Жермена чија врхушка већ годинама не подноси Барселону и ништа јој теже не пада него кад јој играчи беже на Камп Ноу. Нови “пораз” претио јој је и сада, али селидба Адријана Рабиоа у Барселону више не изгледа толико сигурно и то најмање заслугом ПСЖ-а.

Морали би да укрстимо писања медија из три земље не би ли схватили шта се заиста дешава. Почнимо са Каталонцима, који наводе да у канцеларијама на стадиону “Камп Ноу” тренутно влада некаква конфузија, јер се Вероника Рабио, Адријанова мајка и приде менаџер, данима већ не јавља. Приликом последњих преговора све је начелно договорено. Не и потписано. Вероника је обећала да ће се јавити после Нове године… Прође ево већ скоро месец дана и – тишина!

У Француској се спекулише да се Рабио запитао да ли направио прави избор након што је Блауграна озваничила долазак Френкија де Јонга, млађег, али и играча у кога очигледно улаже пуно наде. Кад кажемо “запитао се”, мислимо да је Рабио схватио да вероватно не би имао загарантовано место у стартних 11. Штавише, делује да би у жестокој конкуренцији морао да се помучи за сваки минут на терену.

Барса приде више није у ситуацији да мора да врши притисак. Де Јонга је свакако довела, Рабиоу је спремила оно што је обећала. ПСЖ га свакако неће пустити пре но што му на лето истекне уговор. Не у Барсу. Али зато хоће у Тотенхем, који је према извештајима из Енглеске нањушио шансу и на адресу Светаца послао понуду од 23.000.000 евра за Рабиоа.

ПСЖ је наравно одушевљен. Боље ишта него ишта. И боље Тотенхем него Барса, јер Певце у Паризу не сматрају за директне конкуренте у борби за пехар Лиге шампиона. Са тим новцем могли би да крену по Евертоновог Идрису Геја.

Из дома породице Рабио и даље ништа. Вероника ћути. Ако би и она рекла “да” Тотенхему све би било готово. Нико не зна како тачно размишља Адријан Рабио.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар