Rabio se “uplašio” De Jonga, mama Veronika zaćutala!

Totenhem uskočio sa 23. 000. 000! Da li će Barsa ipak ostati bez 23-godišnjeg veziste?

Fudbal 28.01.2019 | 22:00
Rabio se “uplašio” De Jonga, mama Veronika zaćutala!
Činilo se da je sve završeno, uprkos žestokom protivljenju Pari Sen Žermena čija vrhuška već godinama ne podnosi Barselonu i ništa joj teže ne pada nego kad joj igrači beže na Kamp Nou. Novi “poraz” pretio joj je i sada, ali selidba Adrijana Rabioa u Barselonu više ne izgleda toliko sigurno i to najmanje zaslugom PSŽ-a.

Morali bi da ukrstimo pisanja medija iz tri zemlje ne bi li shvatili šta se zaista dešava. Počnimo sa Kataloncima, koji navode da u kancelarijama na stadionu “Kamp Nou” trenutno vlada nekakva konfuzija, jer se Veronika Rabio, Adrijanova majka i pride menadžer, danima već ne javlja. Prilikom poslednjih pregovora sve je načelno dogovoreno. Ne i potpisano. Veronika je obećala da će se javiti posle Nove godine… Prođe evo već skoro mesec dana i – tišina!

U Francuskoj se spekuliše da se Rabio zapitao da li napravio pravi izbor nakon što je Blaugrana ozvaničila dolazak Frenkija de Jonga, mlađeg, ali i igrača u koga očigledno ulaže puno nade. Kad kažemo “zapitao se”, mislimo da je Rabio shvatio da verovatno ne bi imao zagarantovano mesto u startnih 11. Štaviše, deluje da bi u žestokoj konkurenciji morao da se pomuči za svaki minut na terenu.

Barsa pride više nije u situaciji da mora da vrši pritisak. De Jonga je svakako dovela, Rabiou je spremila ono što je obećala. PSŽ ga svakako neće pustiti pre no što mu na leto istekne ugovor. Ne u Barsu. Ali zato hoće u Totenhem, koji je prema izveštajima iz Engleske nanjušio šansu i na adresu Svetaca poslao ponudu od 23.000.000 evra za Rabioa.

PSŽ je naravno oduševljen. Bolje išta nego išta. I bolje Totenhem nego Barsa, jer Pevce u Parizu ne smatraju za direktne konkurente u borbi za pehar Lige šampiona. Sa tim novcem mogli bi da krenu po Evertonovog Idrisu Geja.

Iz doma porodice Rabio i dalje ništa. Veronika ćuti. Ako bi i ona rekla “da” Totenhemu sve bi bilo gotovo. Niko ne zna kako tačno razmišlja Adrijan Rabio.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar