Бивши министар демолирао кафић

Абдулах Зукић, бивши министар пољопривреде и шумарства у Влади Тузланског кантона, члан СДА, синоћ је, према ријечима власника кафића “Авенија” Алдина Паприкића у Живиницама, с још неколико саучесника демолирао његов објект те је неколицини гостију нанио повреде.

Босна и Херцеговина 26.01.2019 | 14:20
Бивши министар демолирао кафић
Иначе, Зукић је предсједник Управног одбора Дома здравља Живинице и члан Кантоналног одбора СДА Тузла.

Како је казао Паприкић, Зукић је био пијан и ово му није први пут да изазива инциденте у његовом кафићу. С њим је, како је појаснио Паприкић, био и његов страначки колега Ћазим Мулић, који је одборник у Општинском вијећу Живинице.

– Пили су алкохол ту цијелу ноћ. Почели су ломити и ја сам их људски замолио да то не чине јер се гости плаше њих. У свему је предњачио Зукић, који је био јако агресиван. Покушавао сам им објаснити да је то мој хљеб, да ми не кваре посао, али узалуд. Мајка је дигла кредит да бих ја могао отворити кафић. Запошљавам петеро људи – каже Паприкић за Аваз.

Он је, како каже, накратко напустио објект, а за то вријеме Зукић је позвао непознате младиће који су му се придружили у малтретирању гостију.

– Када сам се вратио, затекао сам испрепадане госте и кафић који је био демолиран. Једног момка посјекли су по руци, док је једна дјевојка задобила повреде главе. Он се понаша као да му нико не може ништа. Позвао сам полицију. Они су послали једну патролу, али када су видјели колики је белај, позвали су појачање па су дошли ови из интервентног вода. Дао сам изјаву полицији, али се не надам да ће се нешто промијенити. Свјестан сам да ћу сада трпити свакојаке притиске од њих, али, ако попустим, они ће наставити да све малтретирају око себе. Један од Зукићевих кабадахија нашамарао је његовог колегу из СДА који је, такође, одборник, јер је смиривао ситуацију. Не знам зашто ми то раде и зашто желе да ми униште посао. Сада се плашим за свој живот и животе чланова моје породице. Полиција је ово само забиљежила, нису никога ухапсили – каже са страхом Паприкић.

Како су потврдили из МУП-а ТК, Зукић се терети за нарушавање јавног реда и мира те кривично дјело “оштећење туђе ствари”.

– Када дође, отме од музике микрофон и онда свима псује мајку. Све око себе малтретира. Ово се једноставно не може више издржати – казао је на крају Паприкић.

Иначе, Зукић, који тренутно обавља функцију замјеника директора “Хоризонтале”, оптужен је 2017. за примање мита док је обављао функцију министра.

(Аваз)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Ииииииииихаааа

26.01.2019 13:55

Каква дрзава такви министри ! Узивај народе !

ОДГОВОРИТЕ
Name

XYY

26.01.2019 14:38

Пијте пијте стоко примитивна балкан примитивни и сви народи у њему. Сва памет у ракији и сакетањима. Свака цаст. Нисмо ми ни за камено доба

Name

Ре

26.01.2019 14:44

Адреса је Бакир Изетбеговић. Дивног ли министра, који ће и даље обављати високе дужности. Ови су надмашили ове наше главоње.

Name

Ре

26.01.2019 16:08

Алаха ми не пијем алкохол . У СДА су најгора багра .

Name

рациц

26.01.2019 14:00

Лоса “власт” це проци и нестати онога тренутка када МИ ГРАДЈАНИ постанемо свјесни да “власт” не знаци “владар”, када постанемо свјесни да политицари који раде у дрзавним институцијама нису ниста висе од дрзавних слузбеника, добро плацених васим и мојим новцем. Лоса власт це проци и нестати оног тренутка када висе не будемо спремни трпјети похлепне, неморалне политицаре повезане са похлепним бизнисменима који дрзавне функције посматрају искљуциво као бесплатан ресурс за свој приватни бизнис. Лоса власт це проци и нестати оног тренутка када схватимо да је дрзава ВАСА и МОЈА исто толико колико је и њихова у сваком могуцем смислу. Лоса власт це проци и нестати онога дана када политицарима престанемо само на ријец давати “јос једну сансу”. Долази ново вријеме са судбином на коју МИ моземо утицати. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газди Кафица

26.01.2019 14:15

Мој ти је савјет да сацекас пар дана да се овај ,,господин,, отријезни, па га негдје сацекај и добро испребијај, дај срцу одуска. Ово су они када се напију, срце им се из гузице попне у грудни кос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

26.01.2019 14:30

Друг мој, наручиш фино 4-5 “момака”, који ће га добро натабанати. И то тако добро, да пола године јече моћи сам ходати. Јер, такви папци разумију само силу. Зато му дај силу. Ти и твоја мати треба да испаштате због неке мрцине?! Када би мени тако поломио, вјеруј ми то би ми задње било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Секс

26.01.2019 14:49

Мој јаране ноц нема свједока ако ти ниси у стању плати момцима који чега направити инвалидом за читав живот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пих

26.01.2019 14:56

Министри БИХ пропалитети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранци

26.01.2019 16:41

Треба коње добро налупати. Нису они налетили на праве. То су обичне јајаре као и сви прљави политичари ако се могу и тако назвати. Кратко треба говна редовно лупати и то авансно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

27.01.2019 06:13

Треба имати коцкаста.

Name

Романија

26.01.2019 19:08

Момчино, ти онда упаднеш у његовубу кућу и демолираш му је. Једноставно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахаха

26.01.2019 20:25

Ово само у Босни мозе. МИНИСТАР хахахахахах

ОДГОВОРИТЕ