Касерес по трећи пут потписао за Јуве!

Кад Дами загусти, она позове Мартина - и тако већ годинама!

Фудбал 26.01.2019 | 10:45
Касерес по трећи пут потписао за Јуве!
Лако се Мартин Касерес договорио са Јувентусом, а изгледа још лакше дошло је до споразума два клуба око трансфера искусног дефанзивца. Уругвајац ће тако овог јануара по трећи пут у својој каријери постати фудбалер Старе торинске даме. 

Према информацијама са Чизме Лацију следује 600.000 евра за превремени раскид сарадње (уговор му истицао на крају сезоне), као обештећење од Јувентуса, док лични Касересови услови за сада нису познати.

Скај спорт Италија јавља да ће Јужноамериканац вечерас стићи у Торино, обавити лекарске прегледе и званично ставити параф на уговор са шампионом. 

Мартин Касерес први пут је стигао у Јуве као позајмљени играч Барселоне у сезони 2009/10. Италијани га нису задржали, па је овај отишао у Севиљу, али већ 2012. поново је позајмљен од стране Старе даме. Након истека позајмице Јуве је Шпанцима искеширао 8.000.000 евра и потписао Касереса на четири године. Током тих сезона Уругвајац је имао доста проблема с повредама, није много играо, али пишу му се четири освојена Скудета. 

Овај трансфер свакако спада у ред чуднијих ове сезоне, међутим јасне су и намере Макса Алегрија. Он је желео искусног дефанзивца који већ познаје систем у клубу, а притом је јефтин. Уз то, Касерес може да опдговори на свим позицијама у задњој линији. 

Подсетимо, Меди Бенатија није задовољан у Торину и на путу је ка ангажману у Катару. Андре Барзаљиима 37 година, мучи се са повредама и ове сезоне одиграо је само 94 минута у лиги. Мартин Касерес, дакле, стиже као иделно, јефтино решење, да запуши рупе... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар