Kaseres po treći put potpisao za Juve!

Kad Dami zagusti, ona pozove Martina - i tako već godinama!

Fudbal 26.01.2019 | 10:45
Kaseres po treći put potpisao za Juve!
Lako se Martin Kaseres dogovorio sa Juventusom, a izgleda još lakše došlo je do sporazuma dva kluba oko transfera iskusnog defanzivca. Urugvajac će tako ovog januara po treći put u svojoj karijeri postati fudbaler Stare torinske dame. 

Prema informacijama sa Čizme Laciju sleduje 600.000 evra za prevremeni raskid saradnje (ugovor mu isticao na kraju sezone), kao obeštećenje od Juventusa, dok lični Kaseresovi uslovi za sada nisu poznati.

Skaj sport Italija javlja da će Južnoamerikanac večeras stići u Torino, obaviti lekarske preglede i zvanično staviti paraf na ugovor sa šampionom. 

Martin Kaseres prvi put je stigao u Juve kao pozajmljeni igrač Barselone u sezoni 2009/10. Italijani ga nisu zadržali, pa je ovaj otišao u Sevilju, ali već 2012. ponovo je pozajmljen od strane Stare dame. Nakon isteka pozajmice Juve je Špancima iskeširao 8.000.000 evra i potpisao Kaseresa na četiri godine. Tokom tih sezona Urugvajac je imao dosta problema s povredama, nije mnogo igrao, ali pišu mu se četiri osvojena Skudeta. 

Ovaj transfer svakako spada u red čudnijih ove sezone, međutim jasne su i namere Maksa Alegrija. On je želeo iskusnog defanzivca koji već poznaje sistem u klubu, a pritom je jeftin. Uz to, Kaseres može da opdgovori na svim pozicijama u zadnjoj liniji. 

Podsetimo, Medi Benatija nije zadovoljan u Torinu i na putu je ka angažmanu u Kataru. Andre Barzaljiima 37 godina, muči se sa povredama i ove sezone odigrao je samo 94 minuta u ligi. Martin Kaseres, dakle, stiže kao idelno, jeftino rešenje, da zapuši rupe... 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar