Нови фудбалски живот Семберца, Михаила Ристића!

Оно у Спарти је била тотална катастрофа, драго ми је због оног гола против Звезде. . .  „Тек сада то могу да кажем“, поручио искусни универзалац.

Фудбал 26.01.2019 | 23:32
Нови фудбалски живот Семберца, Михаила Ристића!
Нови фудбалски живот Михаила Ристића требало би да почне у Француској. После неуспешних епизода у Краснодару и Спарти некадашњи универзалац Црвене звезде потписаоје трогодишњи уговор са Монепељеом.

Тамо би требало да покаже шта и колико може.

"Мој први задатак је да се што брже адаптирам на лигу и овај стил фудбала, надам се да ћу уписати што више минута на терену. Добро стојимо на табели, имамо шансу да се изборимо за Европу, али биће јако тешко. Много је квалитетних тимова са истим циљем као наш", поручио је у разговору за Независне момак рођен 1995. године.

После одласка из Црвене звезде лета 2017. године Ристић је добро почео у Краснодару. Повреде су га зауставиле у настојањима да се избори за место стандардног првотимца. Позајмица у Спарти се показала као велики промашај.

"Нисам добио праву шансу да покажем све што знам. У Русији је почело одлично, а опет у Спарти је била потпуна катастрофа. Међутим, шта је ту је, све то остаје иза мене, фокус је на новим изазовима, на Монпељеу. Верујем да овде могу да покажем квалитет", казао је Ристић.

Истиче да није много оптерећен тиме шта ће се десити у будућности, али утисак је да жали што је са 21 годину напустио  "црвено-бијеле".

"Не гледам толико у будућност. Више сам фокусиран дан за даном да радим на себи, а где ће то да ме одведе, ко зна. Мислим да сам рано напустио Звезду, као и многи моји вршњаци. Могли смо још да останемо, требало је, али ситуација је била таква, клуб је морао да нас прода", изјавио је Ристић.

Само два месеца после одласка са Маракане судбина га је спојила са Црвеном звездом. Био је најбољи играч Краснодара у првом мечу, није му признат чист гол за вођство руске екипе од 4:2. Детаљ који је можда преломио историју Црвене звезде.

"Драго ми је што тај погодак није признат. Сада када је све то прошло, могу искрено то да кажем. Поготово после свих ових Звездиних успеха, ко зна шта би било да је тај гол признат“, додао је Ристић

Извор: моззартспорт/Независне

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xxxx

26.01.2019 23:25

Момак из Угљевика.

ОДГОВОРИТЕ