Пакета, Пјонтек...Крило! Милан има неколико кандидата!

Плус ''Нови Вијера'' за крај зимске пијаце!

Фудбал 27.01.2019 | 22:30
Пакета, Пјонтек...Крило! Милан има неколико кандидата!
Милан је уложио 70.000.000 евра у трансфере Лукаса Пакете и Кшиштофа Пјонтека ове зиме, али ту није крај. Росонери желе још два појачања до краја јануара и имају још седам дана форе да их доведу.

Апсолутни приоритет Милан у наредним данима ће бити довођење крилног нападача. Претходних дана су се помињала многа имена, а једно је већ отпало. Желсон Мартинс одлази на позајмицу Монако и он отпада из трке. Али ту је још неколико имена.

Росонери су већ неко време заинетерсовани за Јаника Фереиру Караска (Далијан), Арноа Дањуму Груневелда (Бриж), Стивена Бергвајна (ПСВ Ајндховен) и Мусу Ђенепоа (Стандард), а од данас је актуелна прича и о повратку Ђерара Деулофеуа.

Караско је најбоља опција, али је предскуп са платом од око 10.000.000 евра годишње и обештећењем од 30.000.000 евра које траже Кинези. Ипак, Милан се нада позајмици уз услове да Белгијанац направи озбиљну финансијску жртву и прихвати драстично резање плате како би опет заиграо у Европи. Шансе постоје али нису велике...

Арно Дањума Груневелд је хит белгијског фудбала и репрезентативац Холандије. Бриж тражи око 10.000.000 евра, али Росонери још нису сигурни да је прави моменат за младог Холанђанина. Исто важи и за Мусу Ђенепоа из Стандарда. Што се Бергвајна тиче, он је већ озбиљнија прича. Кошта око 20.000.000 евра, а налази се и на радару Манчестер Јунајтеда и Ливерпула. Миланов предлог за позајмицу с правом откупа ће тешко да прође...

Тако је опет постало актуелно име Ђерара Деулофеуа. Он је пре две године у овом периоду дошао у Милан на позајмицу из Евертона и за шест месеци тако оживео каријеру да је позван иу репрезентацију Шпаније. Милан је хтео да га задржи, али се он ипак вратио у Барселону где опет није добио шансу и опет је продат на Острво. Тада у Вотфорд.

На Сан Сиру је оставио сјајан утисак и зато Леонардо опет размишља о његовој позајмици. Али питање је да ли Вотфорд жели да га пусти и под којим условима с обзиром да је стандардан у првој постави и да је у доброј форми.

Поред крила, Милан покушава да заврши и трансфер талентованог везисте Орелијена Чуаменија из Бордоа којег у Француској пореде са Патриком Вијером. Милан је преман да плати око 10.000.000 евра заЧуаменија којег већ неко време јури и Арсенал.

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар