Мексички великан зове Лазара Марковића!

Цена је пет милиона долара! Играо би са Жеремијем Менезом. . .

Фудбал 26.01.2019 | 20:00
Мексички великан зове Лазара Марковића!
И даље се помињу Олимпијакос и Андерлехт, али би потенцијални трансфер Лазара Марковића у финишу зимског прелазног рока могао да затресе други континент. Прича је чудна, али је лансирана из лабараторије угледног ЕСПН-а. А она гласи: мексички гигант, Америка из Мексико Ситија, озбиљно размишља о куповини некадашњег репрезенетативца Србије из редова Ливерпула Лазара Марковића.

Реч је о истинском великану фудбала са друге стране Атлантика, који игра на  монументалном Астека стадиону. Рођени Чачанин је и даље под уговором са Ливерпулом, али га Јирген Клоп нема у плановима за ближу и даљу будућност. Бивши члан Партизана игра за млади тим Ливерпула за који је постигао два гола. Проблем за бројне заинтересоване клубове је чињеница да Лазар Марковић није желео да се одрекне годишњих примања загарантованих на Енфилд Роуду.

Међутим, неће имати још много прилика да оживи каријеру. Према сазнањима ЕСПН-а Ливерпул би продаоЛазара Марковића за пет или шест милиона долара и то је цена коју Америка може да прихвати. Славни мексички клуб је одлично стартовао у новом првенству. После два кола има максималан учинак уз гол разлику 5:1. Међутим, тренер Америке Ернесто Ерера је после тријумфа над Сан Луисом (1:0) истакао да су  потребна појачања у офанзивном делу тима. А изгледа да је Лазар Марковић једна од најозбиљнијих опција.

Америка има врло, врло занимљив кадар. За тај тим игра жива легенда мексичког фудбала Орибе Пералта. Ту је и Француз Жереми Менез, некадашњи нападач ПСЖ-а и Милана. Те Колумбијац Урибе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар