Meksički velikan zove Lazara Markovića!

Cena je pet miliona dolara! Igrao bi sa Žeremijem Menezom. . .

Fudbal 26.01.2019 | 20:00
Meksički velikan zove Lazara Markovića!
I dalje se pominju Olimpijakos i Anderleht, ali bi potencijalni transfer Lazara Markovića u finišu zimskog prelaznog roka mogao da zatrese drugi kontinent. Priča je čudna, ali je lansirana iz labaratorije uglednog ESPN-a. A ona glasi: meksički gigant, Amerika iz Meksiko Sitija, ozbiljno razmišlja o kupovini nekadašnjeg reprezenetativca Srbije iz redova Liverpula Lazara Markovića.

Reč je o istinskom velikanu fudbala sa druge strane Atlantika, koji igra na  monumentalnom Asteka stadionu. Rođeni Čačanin je i dalje pod ugovorom sa Liverpulom, ali ga Jirgen Klop nema u planovima za bližu i dalju budućnost. Bivši član Partizana igra za mladi tim Liverpula za koji je postigao dva gola. Problem za brojne zainteresovane klubove je činjenica da Lazar Marković nije želeo da se odrekne godišnjih primanja zagarantovanih na Enfild Roudu.

Međutim, neće imati još mnogo prilika da oživi karijeru. Prema saznanjima ESPN-a Liverpul bi prodaoLazara Markovića za pet ili šest miliona dolara i to je cena koju Amerika može da prihvati. Slavni meksički klub je odlično startovao u novom prvenstvu. Posle dva kola ima maksimalan učinak uz gol razliku 5:1. Međutim, trener Amerike Ernesto Erera je posle trijumfa nad San Luisom (1:0) istakao da su  potrebna pojačanja u ofanzivnom delu tima. A izgleda da je Lazar Marković jedna od najozbiljnijih opcija.

Amerika ima vrlo, vrlo zanimljiv kadar. Za taj tim igra živa legenda meksičkog fudbala Oribe Peralta. Tu je i Francuz Žeremi Menez, nekadašnji napadač PSŽ-a i Milana. Te Kolumbijac Uribe.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar