Овако изгледа најлуксузнији хотел на обали Егеја

Као да сва лепота Бодрума није била довољна, ову титулу турско летовалиште потврдило је најновијим “Лујо Бодрум А`ла Царте Алл Инцлусиве“ хотелом који се тренутно сматра најлуксузнијим на Егеју.

Путовања 25.01.2019 | 15:36
Овако изгледа најлуксузнији хотел на обали Егеја
Реч је о хотелу с предзнаком суперлуксузног смештајног објеката оспособљеног да гостима пружи максимално уживање уз низ атрактивних садржаја.

Хотел Лујо, од центра Бодрума удаљен је 20 километара, односно само 15 од аеродрома, а налази се на приватној пешчаној плажи прекривеној ситним белим песком.

Једноставна, а елегантна архитектура наглашава природне боје и поглед на Егејско море. Хотел је идеалан за све оне који желе да пронађу мир и тишину у природи, за породице са децом, али и младе жељне забаве. Тако имате Есцапе Беацх намењену за релаксацију, Јоy Беацх за родитеље са децом и Индиго Беацх Цлуб ако волите музику и коктеле. Три потпуно различите плаже на једном километру.

Ресторани су посебна прича. Сходно томе, хотел „Лујо“ води вас и на гурманско путовање са седам различитих ресторана са шефом кухиње Мустафом Гундузом и његовим иновативним тимом на челу. Основни ресторан хотела Лујо отворен је 24 сата уз напомену да гости имати прилику да конзумирају специјалитете азијске, италијанске, турске и јапанске кухиње као и стеак специјалитете.

 Хотел заузима површину од чак 90.000 м2. Гостима је на располагању, у зависности од афинитета, чак 20 различитих типова соба са делимичним или директним погледом на море распоређених у 13 каскадних, четвороспратних или двоспратних блокова. Да је хотел разрадио луксуз до најситнијих детаља доказ је то што вас у собама очекују козметички производи марке Булгари.

 ДеЛуxе собе са терасом и џакузијем представљају идеално окружење у бескрајном плаветнилу Егеја, а породични апартмани Лагуна са две спаваће собе пружају вам директан улаз у базен са терасе.

 Кад смо већ код базена, централни је Флy Инн базен у којем се налази бар у средини и око ког се концентрише читав хотел. Други базен на плажи Индиго Цлуб намењен је онима који желе да уживају у ритму музике. Важно је напоменути да се базени током ноћи греју, па заправо не морате ни да се пресвлачите из купаћег костима.

 Дакле, поред коришћења лежаљки, сунцобрана, тениских терена, спа-центра, аква-парка са 6 тобогана, унутрашњег базена гостима, су на располагању и 4 базена на отвореном од којих је један са морском водом.

 Важно је напоменути да хотел садржи и одређену врсту вртића, па тако бебе већ од годину дана могу добити беспрекорну негу и забаву сваког преподнева од 9 до 14 часова док ви ужвате на плажи са партнером.

 Део понуде овог сјајног хотела су и часови роњења и пливања, затим и једрења и плеса, као и услуге дадиље, које се додатно наплаћују.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар