Партизан кренуо у Турску, по прољећну форму!

Црно-бели ће у склопу другог дела припрема одиграти пет контролних утакмица.

Фудбал 25.01.2019 | 13:00
Партизан кренуо у Турску, по прољећну форму!
Партизан одлази у Анталију да "кује" форму за наставак сезоне!

Експедиција црно-белих полетела је јутрос са београдског аеродрома за Турску где ће у Белеку до 8. фебруара одиграти неколико пријатељских утакмица, које ће јој помоћи да у другом делу суперлигашког такмичења уђе свежија и уиграна.

Екипа Зорана Мирковића је до сада радила у престоници, где је одиграла један "тест" меч против Телеоптика (4:1), док је у Анталији очекују озбиљније провере.

Већ 28. јануара црно-бели ће имати тест против Слована из Либереца, 31. јануара их чека занимљив изазов пољске Краковије, три дана касније против Шахтјора из Доњецка, 6. фебруара игра против Криле Совјетов, односно дан касније против Младости Добој.

У Београду су остали Бојан Балаж који је враћен у омладинце, Лука Цуцин који ће на позајмицу у Спартак, Страхиња Бошњак у Вождовац, Јован Кокир у Телеоптик, односно Страхиња Јовановић који после шест месеци у Пролетеру тражи нови клуб у ком ће се калити. Такође, Марко Јовичић ће тренирати у Београду и слободан је у избору нове средине.

На пут су кренули следећи играчи:

Голмани: Владимир Стојковић, Александар Поповић, Филип Кљајић;

Дефанзивци: Мирослав Вулићевић, Немања Р. Милетић, Габријел Енаке, Страхиња Павловић, Светозар Марковић, Бојан Остојић, Марк Валијенте, Немања Г. Милетић, Слободан Урошевић, Златан Шеховић;

Везисти: Милан Смиљанић, Саша Здјелар, Александар Шћекић, Зоран Тошић, Небојша Косовић, Саша Илић, Данило Пантић, Армин Ђерлек, Ђорђе Ивановић, Муса Нџаи, Горан Закарић, Филип Стевановић

Нападачи: Немања Николић, Рикардо Гомеш и Дејан Георгијевић.

Недостају само Марко Јанковић, који ће се екипи прикључити 1. фебруара, односно последње појачање Радивоје Босић, доскорашњи омладинац Црвене звезде, који стиже у понедељак.

Партизан ће у Турској остати до 8. фебруара, док седам дана касније почиње Суперлига.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар