Partizan krenuo u Tursku, po proljećnu formu!

Crno-beli će u sklopu drugog dela priprema odigrati pet kontrolnih utakmica.

Fudbal 25.01.2019 | 13:00
Partizan krenuo u Tursku, po proljećnu formu!
Partizan odlazi u Antaliju da "kuje" formu za nastavak sezone!

Ekspedicija crno-belih poletela je jutros sa beogradskog aerodroma za Tursku gde će u Beleku do 8. februara odigrati nekoliko prijateljskih utakmica, koje će joj pomoći da u drugom delu superligaškog takmičenja uđe svežija i uigrana.

Ekipa Zorana Mirkovića je do sada radila u prestonici, gde je odigrala jedan "test" meč protiv Teleoptika (4:1), dok je u Antaliji očekuju ozbiljnije provere.

Već 28. januara crno-beli će imati test protiv Slovana iz Libereca, 31. januara ih čeka zanimljiv izazov poljske Krakovije, tri dana kasnije protiv Šahtjora iz Donjecka, 6. februara igra protiv Krile Sovjetov, odnosno dan kasnije protiv Mladosti Doboj.

U Beogradu su ostali Bojan Balaž koji je vraćen u omladince, Luka Cucin koji će na pozajmicu u Spartak, Strahinja Bošnjak u Voždovac, Jovan Kokir u Teleoptik, odnosno Strahinja Jovanović koji posle šest meseci u Proleteru traži novi klub u kom će se kaliti. Takođe, Marko Jovičić će trenirati u Beogradu i slobodan je u izboru nove sredine.

Na put su krenuli sledeći igrači:

Golmani: Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Filip Kljajić;

Defanzivci: Miroslav Vulićević, Nemanja R. Miletić, Gabrijel Enake, Strahinja Pavlović, Svetozar Marković, Bojan Ostojić, Mark Valijente, Nemanja G. Miletić, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović;

Vezisti: Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Zoran Tošić, Nebojša Kosović, Saša Ilić, Danilo Pantić, Armin Đerlek, Đorđe Ivanović, Musa Ndžai, Goran Zakarić, Filip Stevanović

Napadači: Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš i Dejan Georgijević.

Nedostaju samo Marko Janković, koji će se ekipi priključiti 1. februara, odnosno poslednje pojačanje Radivoje Bosić, doskorašnji omladinac Crvene zvezde, koji stiže u ponedeljak.

Partizan će u Turskoj ostati do 8. februara, dok sedam dana kasnije počinje Superliga.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar