Партизан се одрекао Бошњака!

Млади штопер отишао у Вождовац! Иако је пре свега неколико недеља млади дефанзивац, Страхиња Бошњак, враћен у Партизан са позајмице у Земуну, каријеру ће наставити у Вождовцу.

Фудбал 25.01.2019 | 15:15
Партизан се одрекао Бошњака!
Како је наведено у саопштењу тренутно једанаестопласиране екипе Суперлиге Србије, Бошњак је клубу приступио као слободан играч и потписао уговор на 3,5 године.

”Јако сам срећан што сам дефинитивно постао играч Вождовца, ово ће за мене бити велики корак у каријери. Вождовац је задњих година показао да је стабилан клуб и окружење у којем млад играч може да напредује у свом развоју. Такође у екипи има доста искусних играча и сигурно је да могу много да научим. Једва чекам одлазак на припреме са новим саиграчима, и почетак такмичења у Суперлиги Србије. Императив је да вратимо Вождовац у горњи део табеле, јер нам је тамо место“, истакао је Бошњак. 

Директор Змајева, Горан Гркинић истакао је велико задовољство што је најталентованији дефанзивац генерације рођене 1999. године дошао у редове клуба, 

”Презадовољан сам што Страхиња постаје део нашег тима. Ово је крај једног дугог процеса, јер смо га пратили извесно време и велика жеља свих у клубу била је да постане наш играч. У фокусу нам је као и увек да у тиму имамо младе играче, са репрезентативним педигреом, и он ће се као најбољи дефанзивни играч своје генерације савршено уклопити у нашу екипу. Систематски радимо, градимо тим за будућност и Бошњаков долазак је најбољи показатељ да смо на добром путу“, рекао је Гркинић. 

Талентовани дефанзивац, родом из Краљева, прошао је омладинске школе ОФК Београда и Партизана, био је селектован у све млађе селекције националног тима и дебитовао за младу репрезентацију у пријатељском сусрету против репрезентације Македоније.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар