Partizan se odrekao Bošnjaka!

Mladi štoper otišao u Voždovac! Iako je pre svega nekoliko nedelja mladi defanzivac, Strahinja Bošnjak, vraćen u Partizan sa pozajmice u Zemunu, karijeru će nastaviti u Voždovcu.

Fudbal 25.01.2019 | 15:15
Partizan se odrekao Bošnjaka!
Kako je navedeno u saopštenju trenutno jedanaestoplasirane ekipe Superlige Srbije, Bošnjak je klubu pristupio kao slobodan igrač i potpisao ugovor na 3,5 godine.

”Jako sam srećan što sam definitivno postao igrač Voždovca, ovo će za mene biti veliki korak u karijeri. Voždovac je zadnjih godina pokazao da je stabilan klub i okruženje u kojem mlad igrač može da napreduje u svom razvoju. Takođe u ekipi ima dosta iskusnih igrača i sigurno je da mogu mnogo da naučim. Jedva čekam odlazak na pripreme sa novim saigračima, i početak takmičenja u Superligi Srbije. Imperativ je da vratimo Voždovac u gornji deo tabele, jer nam je tamo mesto“, istakao je Bošnjak. 

Direktor Zmajeva, Goran Grkinić istakao je veliko zadovoljstvo što je najtalentovaniji defanzivac generacije rođene 1999. godine došao u redove kluba, 

”Prezadovoljan sam što Strahinja postaje deo našeg tima. Ovo je kraj jednog dugog procesa, jer smo ga pratili izvesno vreme i velika želja svih u klubu bila je da postane naš igrač. U fokusu nam je kao i uvek da u timu imamo mlade igrače, sa reprezentativnim pedigreom, i on će se kao najbolji defanzivni igrač svoje generacije savršeno uklopiti u našu ekipu. Sistematski radimo, gradimo tim za budućnost i Bošnjakov dolazak je najbolji pokazatelj da smo na dobrom putu“, rekao je Grkinić. 

Talentovani defanzivac, rodom iz Kraljeva, prošao je omladinske škole OFK Beograda i Partizana, bio je selektovan u sve mlađe selekcije nacionalnog tima i debitovao za mladu reprezentaciju u prijateljskom susretu protiv reprezentacije Makedonije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar