Ухапшен брат Секе Саблић

Синиша Саблић, брат глумице Секе Саблић, ухапшен је 14. децембра на Куби, где је осумњичен за организовање проституције и подовђење малолетница.

Србија 24.01.2019 | 22:19
Ухапшен брат Секе Саблић
Према незваничним информацијама, Синиша је раније живео у Канади, где је зарадио новац, као и њихов пасош. Пре 5-6 година је отишао на Кубу, па је једно време живео на релацији Србија-Куба.

Он је наводно куповао станове женам својим пријатељицама а на Куби из којих је брзо бивао истеран. Синиша је наводно подводио девојке, а бавио се и продајом цигарета и издавањем смештаја.

Међутим, први проблем је настао када је схватио да му неко краде новац из сефа и за то је оптужио газде и пријавио их полицији. 

Оптужени за крађу су њега пријавили за подвођење и припадници полиције су га наводно прошле године упозорили да знају шта ради и да ако настави са пријавама за крађу, биће ухапшен. 

Том приликом је протеран из земље и добио забрану уласка на Кубу. Међутим, Синиша се и поред тога вратио у децембру, када су му стављене лисице на руке. 

Код њега је наводно пронађен порно материјал на коме се налазе и малолетнице. 

(Курир.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

54

24.01.2019 22:02

Е.ЗБОГ.ТОГА.МУ.НЕ.ГИНЕ.ВЈЕЦИТИ.ЗАТВОР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНО

24.01.2019 22:30

Какве су губаве новине овај Курир,дно дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мјера вриједности

25.01.2019 07:53

Сека Сабљић је глумачка величина, па није требало ни спомињати, овог брата у контексту са њом. Не може је компромитовати оваква особа, јер је старији и има свој одабрани животни пут. Уопште је бљутава и безвезна информација, овакви су на жалост, у задње вријеме, бројни. Сека је јединствена, посебна, амбасадор умјетности своје државе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аго

30.01.2019 09:30

оваке на разањ па да је мој родјени вуцицу уводи смртну казну сто пре видис да неки вец плацу за њом

ОДГОВОРИТЕ