Uhapšen brat Seke Sablić

Siniša Sablić, brat glumice Seke Sablić, uhapšen je 14. decembra na Kubi, gde je osumnjičen za organizovanje prostitucije i podovđenje maloletnica.

Srbija 24.01.2019 | 22:19
Uhapšen brat Seke Sablić
Prema nezvaničnim informacijama, Siniša je ranije živeo u Kanadi, gde je zaradio novac, kao i njihov pasoš. Pre 5-6 godina je otišao na Kubu, pa je jedno vreme živeo na relaciji Srbija-Kuba.

On je navodno kupovao stanove ženam svojim prijateljicama a na Kubi iz kojih je brzo bivao isteran. Siniša je navodno podvodio devojke, a bavio se i prodajom cigareta i izdavanjem smeštaja.

Međutim, prvi problem je nastao kada je shvatio da mu neko krade novac iz sefa i za to je optužio gazde i prijavio ih policiji. 

Optuženi za krađu su njega prijavili za podvođenje i pripadnici policije su ga navodno prošle godine upozorili da znaju šta radi i da ako nastavi sa prijavama za krađu, biće uhapšen. 

Tom prilikom je proteran iz zemlje i dobio zabranu ulaska na Kubu. Međutim, Siniša se i pored toga vratio u decembru, kada su mu stavljene lisice na ruke. 

Kod njega je navodno pronađen porno materijal na kome se nalaze i maloletnice. 

(Kurir.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

54

24.01.2019 22:02

E.ZBOG.TOGA.MU.NE.GINE.VJECITI.ZATVOR.

ODGOVORITE
Name

РЕАЛНО

24.01.2019 22:30

Какве су губаве новине овај Курир,дно дна.

ODGOVORITE
Name

Mjera vrijednosti

25.01.2019 07:53

Seka Sabljić je glumačka veličina, pa nije trebalo ni spominjati, ovog brata u kontekstu sa njom. Ne može je kompromitovati ovakva osoba, jer je stariji i ima svoj odabrani životni put. Uopšte je bljutava i bezvezna informacija, ovakvi su na žalost, u zadnje vrijeme, brojni. Seka je jedinstvena, posebna, ambasador umjetnosti svoje države.

ODGOVORITE
Name

ago

30.01.2019 09:30

ovake na razanj pa da je moj rodjeni vucicu uvodi smrtnu kaznu sto pre vidis da neki vec placu za njom

ODGOVORITE