Вучић: То није добар потез СДА

Најављена иницијатива СДА да се укине име Републике Српске није ни добар, ни одговоран потез, поручио је данас из Давоса предсједник Србије Александар Вучић и истакао да је већ разговарао о томе са Милорадом Додиком.

 

Србија 24.01.2019 | 21:18
Вучић: То није добар потез СДА
Не желим да се мијешам у унутрашње ствари БиХ, али Република Српска је уставна категорија, те је обавеза Србије и сваког другог ко о томе може да говори...", рекао је Вучић.

"Надам се и вјерујем да ће сви у БиХ разумјети да је за све нас од ижузетног значаја очување мира и стабилности", истакао је српски предсједник.

Он је новинарима пренео да је синоћ два пута разговарао са српским чланом и предсједавајућим Председништва БиХ Милорадом Додиком и да ће се видјети са њим врло брзо по повратку у Београд.

"Видим да је и високи представник за БиХ Валентин Инцко говорио о томе на такав начин и ја се надам да неће постојати потреба за било каквом дестабилизацијом приликом на подручју БиХ", рекао је Вучић.

(Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

сРБИН

24.01.2019 22:45

ПА ТО ЈЕ СВЕ БАЈА ДОГОВОРИО СА БАКИРОМ И НА ТАЈ НАЦИН ПОДИЗУ СЕБИ РЕЈТИНГ КОД ГЛУПОГ НАРОДА КРИЈУЦИ ИСТОВРЕМЕНО КОРУПЦИЈУ И ПЉАЦКУ !

ОДГОВОРИТЕ