Vučić: To nije dobar potez SDA

Najavljena inicijativa SDA da se ukine ime Republike Srpske nije ni dobar, ni odgovoran potez, poručio je danas iz Davosa predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da je već razgovarao o tome sa Miloradom Dodikom.

 

Srbija 24.01.2019 | 21:18
Vučić: To nije dobar potez SDA
Ne želim da se miješam u unutrašnje stvari BiH, ali Republika Srpska je ustavna kategorija, te je obaveza Srbije i svakog drugog ko o tome može da govori...", rekao je Vučić.

"Nadam se i vjerujem da će svi u BiH razumjeti da je za sve nas od ižuzetnog značaja očuvanje mira i stabilnosti", istakao je srpski predsjednik.

On je novinarima preneo da je sinoć dva puta razgovarao sa srpskim članom i predsjedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom i da će se vidjeti sa njim vrlo brzo po povratku u Beograd.

"Vidim da je i visoki predstavnik za BiH Valentin Incko govorio o tome na takav način i ja se nadam da neće postojati potreba za bilo kakvom destabilizacijom prilikom na području BiH", rekao je Vučić.

(Tanjug)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

sRBIN

24.01.2019 23:45

PA TO JE SVE BAJA DOGOVORIO SA BAKIROM I NA TAJ NACIN PODIZU SEBI REJTING KOD GLUPOG NARODA KRIJUCI ISTOVREMENO KORUPCIJU I PLJACKU !

ODGOVORITE