Монако суспендовао Тјерија Анрија?!

Тешки дани за прослављеног голгетера.  Суспендован Тијери Анри! Тренер Монака склоњен од првог тима, а већ му је спремна замена. . .

Фудбал 25.01.2019 | 11:00
Монако суспендовао Тјерија Анрија?!
Тек нешто више од три месеца Тјери Анри је тренер Монака, а како ствари стоје - крај је врло близу.

Француски клуб је у четвртак увече саопштио да је прослављени голгетер - суспендован!?

"АС Монако саопштава да је донео одлуку да суспендује тренера првог тима Тјерија Анрија. Франк Паси ће водити тренинг првог тима у петак", наводи се у штуром саопштењу објављеном на клупском сајту.

Некадашњи нападач црвено-белих из француске кнежевине, као и Јувентуса, Арсенала, Барселоне и Њујорка, није успео да продрма екипу после лошег почетка сезоне. У 20 званичних утакмица у којима је водио тим, уписао је тек четири победе. Уз пет ремија и чак 11 пораза.

Монако је тренутно на претпоследњем месту Лиге 1 са тек 15 бодова из 21 утакмице, а као нови тренер помиње се Леонардо Жардим, уместо ког је Анри и доведен средином октобра.

Подсетимо, некадашњи репрезентативац Француске преузео је Монако 13. октобра прошле године уместо Португалца Леонарда Жардима, али никакав конкретан резултат није направио. Није успео да размрда екипу која је и даље на дну Лиге 1, а на 20 утакмица у свима такмичењима његов Монако има само четири победе.

Данас су се у француској штампи појавиле информације да ће Анрија на клупи Кнежева наследити претходникЛеонардо Жардим, а наводно су челници Монака близу договора са Португалцем и да је суспензија Анријакорак у смеру промене тренера. 

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар