Monako suspendovao Tjerija Anrija?!

Teški dani za proslavljenog golgetera.  Suspendovan Tijeri Anri! Trener Monaka sklonjen od prvog tima, a već mu je spremna zamena. . .

Fudbal 25.01.2019 | 11:00
Monako suspendovao Tjerija Anrija?!
Tek nešto više od tri meseca Tjeri Anri je trener Monaka, a kako stvari stoje - kraj je vrlo blizu.

Francuski klub je u četvrtak uveče saopštio da je proslavljeni golgeter - suspendovan!?

"AS Monako saopštava da je doneo odluku da suspenduje trenera prvog tima Tjerija Anrija. Frank Pasi će voditi trening prvog tima u petak", navodi se u šturom saopštenju objavljenom na klupskom sajtu.

Nekadašnji napadač crveno-belih iz francuske kneževine, kao i Juventusa, Arsenala, Barselone i Njujorka, nije uspeo da prodrma ekipu posle lošeg početka sezone. U 20 zvaničnih utakmica u kojima je vodio tim, upisao je tek četiri pobede. Uz pet remija i čak 11 poraza.

Monako je trenutno na pretposlednjem mestu Lige 1 sa tek 15 bodova iz 21 utakmice, a kao novi trener pominje se Leonardo Žardim, umesto kog je Anri i doveden sredinom oktobra.

Podsetimo, nekadašnji reprezentativac Francuske preuzeo je Monako 13. oktobra prošle godine umesto Portugalca Leonarda Žardima, ali nikakav konkretan rezultat nije napravio. Nije uspeo da razmrda ekipu koja je i dalje na dnu Lige 1, a na 20 utakmica u svima takmičenjima njegov Monako ima samo četiri pobede.

Danas su se u francuskoj štampi pojavile informacije da će Anrija na klupi Kneževa naslediti prethodnikLeonardo Žardim, a navodno su čelnici Monaka blizu dogovora sa Portugalcem i da je suspenzija Anrijakorak u smeru promene trenera. 

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar