Шериф Мелег!

Некадашњи омладински репрезентативац би могао на позајмицу у Молдавију, помиње се и Грчка.

Фудбал 25.01.2019 | 09:45
Шериф Мелег!
Очекивања су била велика, учинак незадовољавајући. Уз ограду да током већег дела сезоне некадашњи омладински репрезентативац Србије Дејан Мелег није добијао значајну минутажу у систему Владана Милојевића.

Уз претпоставку да ће здравље служити првог плејмејкера Црвене звезде Марка Марина, као и чињеницу да се као његова алтернатива наметнуо Холанђанин Лоренцо Ебесилио, тешко је очекивати да ће током пролећне сезоне офанзивни везиста рођен 1994. године успети да се избори за значајнију минутажу. На почетку прелазног рока некадашњи капитен Војводине није био распложен за одлазак на позајмицу, али би чвор могао да буде одвезан до овог викенда, када се експедиција српског шампиона сели у Белек на другу фазу припрема.

Руку спаса, у виду шестомесечне позајмице, Дејану Мелегу би могао да пружи молдавски Шериф из Тираспоља. Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта одговорни са Маракане су добили сигнал да је некадашњи учесник Лиге Европе заинтересован да у своје редове доведе 24- годишњег везисту. Сада им остаје да сачекају факс из Молдавије са свим детаљима потенцијалне сарадње, и наравно Мелегов амин да жели да се пресели у Молдавију.

Гледајући досадашњу каријеру Дејана Мелега одлазак на исток Европе представљао би корак уназад, али потребни си му минути како би се вратио на некадашњи ниво. Тим пре што пре Црвене звезде није играо стандардно ни у турском Кајзерију. На послетку асистенцијама и головима у Шерифу Мелег би могао да купи повратну карту за Маракану и на лето постане један од адута у европским квалификацијама.

Ове полусезоне Дејан Мелег је одиграо седам утакмица за Црвену звезду. Без постигнутог гола. Тренер Владан Милојевић га није користио у мечевима високог интензитета у Европи. Одиграо је само један меч у квалификацијама за Лигу шампиона, и то против Спартакса на Маракани. Доласком Ебесилија, а посебно Марка Марина изгубио је статус...

Поред Шерифа помиње се даје и један клуб из Грчке заинтересован за Мелега.

Наравно, преговори на релацији Тираспољ-Београд-Дејан Мелег тек треба да се интензивирају. Уколико два клуба буду договорила детаље трансфера, коначну реч имаће Дејан Мелег. Баш као у случају Џонатана Кафуа који је,наводно, на радару Астане.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар