Šerif Meleg!

Nekadašnji omladinski reprezentativac bi mogao na pozajmicu u Moldaviju, pominje se i Grčka.

Fudbal 25.01.2019 | 09:45
Šerif Meleg!
Očekivanja su bila velika, učinak nezadovoljavajući. Uz ogradu da tokom većeg dela sezone nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije Dejan Meleg nije dobijao značajnu minutažu u sistemu Vladana Milojevića.

Uz pretpostavku da će zdravlje služiti prvog plejmejkera Crvene zvezde Marka Marina, kao i činjenicu da se kao njegova alternativa nametnuo Holanđanin Lorenco Ebesilio, teško je očekivati da će tokom prolećne sezone ofanzivni vezista rođen 1994. godine uspeti da se izbori za značajniju minutažu. Na početku prelaznog roka nekadašnji kapiten Vojvodine nije bio raspložen za odlazak na pozajmicu, ali bi čvor mogao da bude odvezan do ovog vikenda, kada se ekspedicija srpskog šampiona seli u Belek na drugu fazu priprema.

Ruku spasa, u vidu šestomesečne pozajmice, Dejanu Melegu bi mogao da pruži moldavski Šerif iz Tiraspolja. Prema saznanjima MOZZART Sporta odgovorni sa Marakane su dobili signal da je nekadašnji učesnik Lige Evrope zainteresovan da u svoje redove dovede 24- godišnjeg vezistu. Sada im ostaje da sačekaju faks iz Moldavije sa svim detaljima potencijalne saradnje, i naravno Melegov amin da želi da se preseli u Moldaviju.

Gledajući dosadašnju karijeru Dejana Melega odlazak na istok Evrope predstavljao bi korak unazad, ali potrebni si mu minuti kako bi se vratio na nekadašnji nivo. Tim pre što pre Crvene zvezde nije igrao standardno ni u turskom Kajzeriju. Na posletku asistencijama i golovima u Šerifu Meleg bi mogao da kupi povratnu kartu za Marakanu i na leto postane jedan od aduta u evropskim kvalifikacijama.

Ove polusezone Dejan Meleg je odigrao sedam utakmica za Crvenu zvezdu. Bez postignutog gola. Trener Vladan Milojević ga nije koristio u mečevima visokog intenziteta u Evropi. Odigrao je samo jedan meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona, i to protiv Spartaksa na Marakani. Dolaskom Ebesilija, a posebno Marka Marina izgubio je status...

Pored Šerifa pominje se daje i jedan klub iz Grčke zainteresovan za Melega.

Naravno, pregovori na relaciji Tiraspolj-Beograd-Dejan Meleg tek treba da se intenziviraju. Ukoliko dva kluba budu dogovorila detalje transfera, konačnu reč imaće Dejan Meleg. Baš kao u slučaju Džonatana Kafua koji je,navodno, na radaru Astane.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar