Мемфис одустаје од својих звијезда!

Конли и Гасол мењају средину! Мемфис Гризлиси одлучили су да по први пут слушају понуде за њихове две највеће звезде Мајка Конлија и Марка Гасола, преноси ЕСПН.

Кошарка 26.01.2019 | 12:30
Мемфис одустаје од својих звијезда!
Гризлиси су одлично кренули сезону, међутим у последње време им иде веома лоше и налази се на претпоследњем месту на Западу.

Због тога су челни људи франшизе одлучили да, ако дође до добре понуде, трејдују Конлија и Гасола који су од почетка каријара у Мемфису.

Обојица полако излазе из најбољих година, поготово Гасол који има 33 година и реално су испред њега још две, три до четири добре сезоне. За Конлија је мало другачија ситуација, он има 31 и реално већу цену на тржишту.

Мемфис жели да крене испочетка, у такозвану реизградњу, а тим ће градити око Џерена Џексона јуниора којег су бирали прошле сезоне на четвртом месту на НБА драфту.

Гризлиси нису очајни и неће по сваку цену трејдовати Гасола и Конлија, међутим уколико дође до примамљиве понуде вероватно ће се одрећи њихових услуга.

Конли је од почетка каријере у Мемфису (од сезоне 2007/2008) и до сада је одиграо 765 мечева за овај тим. Исти случај је и са Гасолом, с тим што је он у ову франшизу дошао годину дана касније и одиграо је само два меча мање од Конлија (763).

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар