Црвено-бијели испустили први бод у Лиги шампиона!

Ватерполисти Звезде били близу прекида серије неуспеха, али је Егер постигао победоносни гол 16 секунди пре краја!

Остали спортови 24.01.2019 | 08:45
Црвено-бијели испустили први бод у Лиги шампиона!
Ни најбоља партија у Лиги шампиона није била довољна ватерполистима БВК Црвена звезда да освоје први бод.

У дуелу против мађарског Егера, екипа Александра Филиповића је до 16 секунди пре краја имала реми, а онда је Адам Декер искористио играча више гостију и поставио коначних:

Црвена звезда - Егер 12:13 (1:3, 2:4, 5:3, 4:3).

Од почетка до краја јурио је српски тим вођство гостију (највеће 7:3) и успео да га стигне и изједначи у последњој четвртини. Чак је Звезда у једном тренутку и повела, узастопним погоцима Душана Васића за 11:10 три и по минута пре краја, али је некадашњи играч црвено-белих Страхиња Рашовић постигао важан гол за Мађаре (11:11) и увео меч у драматичну завршницу.

Ђарфаш је два минута пре краја вратио гостима предност, Никола Бурсаћ је потом изједначио (12:12) и у претпоследњем минуту наговестио да ће Звезда прекинути серију пораза, али се то ипак није догодило.

Душан Васић био је вечерас најбољи стрелац Београђана са четири гола, Милош Максимовић постигао је три, Кристијан Шулц два, а Вељко Танкосић, Никола Бурсаћ и Андрија Битадзе по један. На другој страни, српски интернационалац Страхиња Рашовић постигао је три и био најефикаснији уз Тамаша Ђарфаша.

Црвено-бели су тако и у седмом колу остали без победе, па су и даље усамљени на последњем месту табеле Групе А, иза Про Река, Бреше, Ференцвароша, Барселонете, Динама из Москве, Егера и Стеауе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар