Crveno-bijeli ispustili prvi bod u Ligi šampiona!

Vaterpolisti Zvezde bili blizu prekida serije neuspeha, ali je Eger postigao pobedonosni gol 16 sekundi pre kraja!

Ostali sportovi 24.01.2019 | 08:45
Crveno-bijeli ispustili prvi bod u Ligi šampiona!
Ni najbolja partija u Ligi šampiona nije bila dovoljna vaterpolistima BVK Crvena zvezda da osvoje prvi bod.

U duelu protiv mađarskog Egera, ekipa Aleksandra Filipovića je do 16 sekundi pre kraja imala remi, a onda je Adam Deker iskoristio igrača više gostiju i postavio konačnih:

Crvena zvezda - Eger 12:13 (1:3, 2:4, 5:3, 4:3).

Od početka do kraja jurio je srpski tim vođstvo gostiju (najveće 7:3) i uspeo da ga stigne i izjednači u poslednjoj četvrtini. Čak je Zvezda u jednom trenutku i povela, uzastopnim pogocima Dušana Vasića za 11:10 tri i po minuta pre kraja, ali je nekadašnji igrač crveno-belih Strahinja Rašović postigao važan gol za Mađare (11:11) i uveo meč u dramatičnu završnicu.

Đarfaš je dva minuta pre kraja vratio gostima prednost, Nikola Bursać je potom izjednačio (12:12) i u pretposlednjem minutu nagovestio da će Zvezda prekinuti seriju poraza, ali se to ipak nije dogodilo.

Dušan Vasić bio je večeras najbolji strelac Beograđana sa četiri gola, Miloš Maksimović postigao je tri, Kristijan Šulc dva, a Veljko Tankosić, Nikola Bursać i Andrija Bitadze po jedan. Na drugoj strani, srpski internacionalac Strahinja Rašović postigao je tri i bio najefikasniji uz Tamaša Đarfaša.

Crveno-beli su tako i u sedmom kolu ostali bez pobede, pa su i dalje usamljeni na poslednjem mestu tabele Grupe A, iza Pro Reka, Breše, Ferencvaroša, Barselonete, Dinama iz Moskve, Egera i Steaue.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar